POTRESNA ISPOVEST RIBARA IZ SKADRA: Pronašao je telo devojčice (9) u reci Bojani, njegove reči LEDE KRV U ŽILAMA i teraju na SUZE! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.05.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je pronašao telo devojčice (9) u reci Bojani nakon što je majka skočila sa njom i njenim bratom i sestrom

POTRESNA ISPOVEST RIBARA IZ SKADRA: Pronašao je telo devojčice (9) u reci Bojani, njegove reči LEDE KRV U ŽILAMA i teraju na SUZE! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen/Alma Bushati Arrazi

U albanskom gradu Skadru dogodila se velika tragedija u kojoj se sumnja da je 39-godišnja majka Alma Arazi skočila u reku Bojanu sa svoje troje maloletne dece.

Lokalni ribar Safet Hasani slučajno je pronašao telo devetogodišnje devojčice dok je pecao, a njegovo svedočenje daje uvid u prve trenutke ove strašne tragedije.

Hasani je ispričao za emisiju „Revi” na "Euronews.al" da je primetio nešto sumnjivo dok je pecao i da je uz pomoć svetla mobilnog telefona uočio telo na dubini od oko metar.

Nakon što je obavestio policiju, telo je izvučeno iz vode, potvrđeno je da je u pitanju dete, a policija je i dalje angažovana na licu mesta u potrazi za Almom i njenom dvoje mlađe dece.

Prema informacijama, Alma i njeno troje dece su nekoliko sati pre tragičnog čina izašli u kafić sa Alminom jetrvom, gde su popile kafu i nakon toga se smireno rastale, a niko nije slutio kakva tragedija predstoji.

Nakon što je ribar pronašao telo devetogodišnje devojčice, policija je potvrdila da na telu nije bilo tragova nasilja.

Policija i dalje traga za Almom i njenim dvoje mlađe dece, koji su nestali pre tri dana, a čiji nestanak je prijavio njen suprug Ergis, koji je uhapšen pod optužbom za "nasilje u porodici" i "izazivanje samoubistva", što je on negirao.

Potraga za telima neće biti prekinuta ni u večernjim satima, a stanovnici tog kraja su angažovani da svojim čamcima pomognu u potrazi.

Lokalni mediji su spekulisali o sukobima između Alme i Ergisa, navodeći da je par bio razdvojen i da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema rečima članova porodice, sukobi su bili svakodnevni, a Ergis je Almu opisivao kao "mentalno bolesnu".

Spekulisalo se da je Arazi ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga.

Ova tragična priča izazvala je veliku pažnju javnosti i ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Potraga za nestalim osobama i dalje traje, a lokalna zajednica je ujedinjena u naporima da se pronađu tela i donese barem delić mira u ovu tužnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading