"MOJ SVET, MOJE SRCE": Muž žene koja je sa decom skočila u reku objavljivao postove prepune ljubavi, a zbog OVOGA su svi ubeđeni da se IŽIVLJAVAO nad njima

Autor:

Svet

06.05.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da se sama udavila, dok se navodi i da su se udavile njena majka i mlađa sestra i brat, ali njihova tela još nisu pronađena

"MOJ SVET, MOJE SRCE": Muž žene koja je sa decom skočila u reku objavljivao postove prepune ljubavi, a zbog OVOGA su svi ubeđeni da se IŽIVLJAVAO nad njima

Foto: Facebook/Printscreen

Policija u Albaniji i dalje traga za Almom Arazi koja se, kako se sumnja, u Skadru sa troje male dece bacila u reku Bojanu da pobegne od muža nasilnika.

Njihov nestanak je suprug i otac Ergis Arazi (31) prijavio 2. maja, a sinoć je izvučeno telo njegove najstarije ćerke (9) iz reke.

Kako je saopštila policija, sumnja se da se sama udavila, dok se navodi i da su se udavile njena majka i mlađa sestra i brat, ali njihova tela još nisu pronađena.

Sumnja se da je uzrok ove tragedije sistematsko psihičko i fizičko nasilje koje je Ergis Arazi vršio nad suprugom i decom, zbog čega je on uhapšen, dok istraga traje.

On je i sam negirao ovu optužbu, a navodi se i da je u trenutku identifikovanja beživotnog tela svoje ćerke bilo prilično hladan.

Na Fejsbuk profilu ovog čoveka, najčešće su se mogle videti fotografije njegove dece za koju je često pisao da su mu "ljubav i tatini kraljevi".

"Tatina ljubav, tatin kralj“, pisao je Ergis za decu, dok je suprugu oslovljavao sa "moj svet, moje srce".

Ronioci satima tragaju za telima majke i još dvoje dece, a s druge strane, policija istražuje pozadinu ovog događaja koji je uzdrmao javnost

Sestra Alme Arazi je bila ta koja je prijavila svog zeta policiji, tvrdeći da ju je zlostavljao.

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko meseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji, koji spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema rečima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živela u jednoj sobi, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading