POZNATO DA LI PANTER NAPUŠTA PARTIZAN: Oglasio se agent kapitena crno-belih!

Autor:

Sport

06.05.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac ipak ne menja sredinu.

POZNATO DA LI PANTER NAPUŠTA PARTIZAN: Oglasio se agent kapitena crno-belih!

Foto: Euroleague.net

Pred košarkašima Partizana je najvažniji deo sezone. U prvom polufinalnom meču plej-ofa AdmiralBet ABA lige, crno-beli su savladali podgoričku Budućnost (78:67), čime su se približili novom regionalnom finalu nakon kojeg će biti jasno da li će puleni trenera Željka Obradovića odbraniti prošlosezonski pehar i samim tim već sada obezbeiti prohodnost ka evroligaškom takmičenju u sezoni 2024/25.

Međutim, sve je zbunio potez Kevina Pantera koji je u međuvremenu otkazao stan u Beogradu, pa su se pojavile špekulacije da bi kapiten crno-belih mogao da napusti Partizan i promeni sredinu. Međutim, Panterov agent, Haris Papadopulos, demantovao je ove glasine i potvrdio da njegov klijent ostaje u prestonici Srbije.

- Da odmah pojasnim, to su čiste budalaštine! Kevin Panter ima važeći ugovor sa KK Partizan i tu će i ostati. Nema nikakve dileme oko toga - rekao je Haris i dodao:

- Ne znam šta da vam kažem, neko je hteo da poveća saobraćaj na portalu tokom praznika pa je verovatno rešio da pusti tu vest da ide - jasan je Papadopulos.

Nakon Papadopulosovog demantija, sve dileme oko Panterove budućnosti u Partizanu su razjašnjene. Iako je postojala opcija da 30-godišnjak promeni sredinu, jasno je da je odlučio da ostane u Beogradu i nastavi da pruža svoje maksimume za klub čiji je kapiten već dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading