NA UMRLICI JE I DRAGANOVO IME: Detalj sa sahrane devojčice koju je majka sa sobom povukla u reku, privukao pažnju svima

Autor:

Svet

06.05.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se traga za telima majke i dvoje dece

NA UMRLICI JE I DRAGANOVO IME: Detalj sa sahrane devojčice koju je majka sa sobom povukla u reku, privukao pažnju svima

Foto: facebook printscreen

Ergesa Arazi, devetogodišnja devojčica koju je majka sa sobom, mlađim bratom i sestrom povukla u smrt tako što su svi skočili u reku Bojanu kod Skadra, sahranjena je danas u prisustvu velikog broja meštana.

Ergesa je sahranjena, ali za njenu majku Almu (39) i dvoje preostale dece ne zna se ništa, budući da njihova tela nisu pronađena u reci, iako se veruje da su negde na njenom dnu ili kod neke obale.

Jedan detalj sa sahrane malene Ergese privukao je pažnju albanskih medija. Na umrlici stoji i ime dede Dragana.

"Sa dubokom tugom objavljujemo da je preminula Ergesa Ergiz Arazi u 9. godini...", stoji u umrlici koju su objavili albanski mediji.

Navodi se da je Ergesa bila "ćerka pokojne Alme, sestra pokojnog Gresita i Ardidit, unuka Dragana, Teofika i Drite Arazit.

Alma je sa decom nestala 2. maja, a suprug Ergiz je nestanak prijavio tek sutradan. Sumnja se da se Alma bacila u reku zajedno sa decom jer je dugo trpela porodično nasilje.

Postoje i teorije da je odlučila da ubije sebe i decu jer je njen muž našao drugu ženu i želeo je da je iseli iz kuće, prenosi Telegraf.rs.

Telo male Ergese u subotu uveče pronašao je ribar Safet. On je ispričao kako je krenuo na pecanje kada je iz čamca uoči nešto čudno u vodi na oko metar dubine.

"Pomislio sam da je lutka, uključio sam bateriju na telefonu i pokušavao da shvatim šta je. Molio sam se da nije čovek", ispričao je potreseni ribar medijima.

Ubrzo je pozvao policiju, koja je stigla na lice mesta i iz vode izvukla beživotno telo devojčice. Iako su mediji pisali da su na njenom licu bile modrice, policija je demantovala da su na telu deteta pronađeni tragovi nasilja.

Od jutros je u toku opsežna potraga u reci Bojani za telom majke devojčice Alme, i Ergisine sestrice i brata.

Direktorat civilne zaštite poslao je zvaničan zahtev vojsci da im pomognu u potrazi za telima.

Što se Alminog supruga Ergesa tiče, on je priveden a veruje se da je upravo uzrok tragedije, pošto se uveliko priča da je maltretirao porodicu.

Njegova familija pak, tvrdi da je bio veoma pošten čovek koji je radio 24 sata dnevno da prehrani sve, te da je Alma u međuvremenu psihički popustila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zločin

06.05.2024 17:01

Žena-ubica svoje dece.