NASTAVLJA SE SUĐENJE TRAMPU: Iznenada prikrivena lista svedoka, postoji samo jedan razlog za to

Autor:

Svet

06.05.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tramp će 12. dana suđenja biti prisutan u sudnici dok će svedoci davati izjave o njegovim pokušajima tokom predsedničkih izbora 2016. godine da prikrije da je bio u vezi sa Danijels

NASTAVLJA SE SUĐENJE TRAMPU: Iznenada prikrivena lista svedoka, postoji samo jedan razlog za to

Foto: Tanjug-AP

Suđenje bivšem američkom predsedniku i republikanskom predsedničkom kandidatu Donaldu Trampu zbog optužbi za prikrivanje isplate od 130.000 dolara porno glumici Stormi Danijels, nastavlja se danas pred sudom na Menhetnu u Njujorku.

Nije poznato ko će danas svedočiti protiv Trampa zbog toga što tužioci ne objavljuju listu svedoka jer su zabrinuti da bi Tramp mogao da pokuša da utiče na ključne svedoke, preneo je Rojters.

Tramp će 12. dana suđenja biti prisutan u sudnici dok će svedoci davati izjave o njegovim pokušajima tokom predsedničkih izbora 2016. godine da prikrije da je bio u vezi sa Danijels.

Tužioci su optužili Trampa za falsifikovanje poslovne evidencije da bi prikrio isplatu od 130.000 dolara Danijels koja tvrdi da je imala seksualni odnos sa njim 2006. godine.

Tramp se izjasnio da nije kriv i negira da je imao seksualne odnose sa Danijels.

Tramp zbog suđenja nije gubio vreme, bar kada je reč o predsedničkim izborima u novembru.

Bivši američki predsednik uporedio je administraciju američkog lidera Džoa Bajdena sa Gestapoom.

Komentari bivšeg predsednika usledili su dok je govorio o svojim pravnim problemima, napadajući tužioce i komentarišući nedavne optužnice u Arizoni protiv nekoliko njegovih bivših najboljih pomoćnika, zajedno sa 11 lažnih birača sa izbora 2020.

- Kada sam bio optužen, rekao sam dobro, sada rukavice moraju da budu spuštene - dodao je Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading