BOLEŠTINA U ŠKOLI: Majka dečaka (11) otkrila da ga nastavnica posle nastave ZAVODI I LJUBI! Kad se saznalo za skandal, isplivala je JOŠ LUĐA istina

Autor:

Svet

06.05.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesorka je verovala kako niko neće saznati šta radi sa dečakom koji još ni u pubertet nije ušao

BOLEŠTINA U ŠKOLI: Majka dečaka (11) otkrila da ga nastavnica posle nastave ZAVODI I LJUBI! Kad se saznalo za skandal, isplivala je JOŠ LUĐA istina

Foto: facebook/madison bergman

Dvadesetčetvorogodišnja nastavnica Medison Bergman privedena je u policiju zbog sumnje da je seksualno zlostavljala jedanaestogodišnjeg dečaka.

Majka dečaka otkrila je poruke u telefonu svog sina, a u kojima je nastavnica više puta naglasila kako uživa u tome da je učenik "dodiruje i ljubi".

Majka je u porukama saznala i da pedofilska priča nastavnice traje već neko vreme kao i da ona koristi svaku priliku, čak i za vreme odmora, da ostane nasamo sa dečakom koji joj, kako piše "jako prija".

Dečak isprva nije želeo majci ništa da prizna, ali nije imao kud pa je jednom prilikom pristao na telefonski razgovor sa nastavnicom, ali da i majka putem spikerfona na telefonu čuje šta mu ona govori.

Tu je majka učenika došla do svih odgovora i prijavila je Medison Bergman policiji.

Ispostavilo se, što je najluđe u priči, da je nastavnica pred udajom, odnosno da za tri meseca treba da stane na "ludi kamen".

Policija je u torbi pronašla fasciklu sa imenom dečaka, u kojima je čuvala rukom ispisane poruke u kojima se navodi koliko je dečak uživao dok se ljube.

"Imam rođaku koja je 5. razred i ne mogu da zamislim nekom muškarca koji sa njom priča na način na koji ti i ja pričamo. Znam da imamo posebnu vezu. Ja tebe volim više od bilo koga na svetu, ali moram da budem odrasla i okončam ovo", piše u jednoj poruci Bergmanove.

U ovom trenutku nije poznato koliko dugo je zlostavljanje trajalo.

Bergmanova je na saslušanju policiji rekla da je broj dečaka dobila od njegove majke u decembru prošle godine kada ju je dečakova porodica pozvala da, kao obožavana nastavnica, dođe da ih poseti tokom zimskog raspusta.

Tog istog meseca Medison se verila sa mladićem sa kojim je godinama bila u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading