PUTIN JE U LOVU IZVADIO SRCE JELENA I PONUDIO GA BERLUSKONIJU! Neverovatno otkriće čoveka koji je znao sve tajne odnosa dva političara

Autor:

Svet

06.05.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je otkrio i šta se potom dogodilo i kako je reagovao bivši premijer Italije

PUTIN JE U LOVU IZVADIO SRCE JELENA I PONUDIO GA BERLUSKONIJU! Neverovatno otkriće čoveka koji je znao sve tajne odnosa dva političara

Foto: Tanjug/Pavel Bednyakov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, Profimedia

Ruski predsednik Vladimir Putin je tokom lova 2013. godine nožem izvadio srce jelena i ponudio ga tadašnjem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju, izjavio je bivši italijanski senator Fabricio Čikito iz Berluskonijeve stranke "Napred Italija".

Čikito je za Korijere dela sera ispričao da mu je Berluskoni posle povratka iz Rusije, gde je Putin insistirao da idu u lov, rekao da mu je Putin "pokazao nasilnu prirodu koju nije mogao da zamisli u tako ljubaznom i racionalnom čoveku".

Kako navodi bivši senator, Berluskoni mu je rekao da je tada prvi put u životu išao u lov, ali da mu je Putin svejedno dao pušku i poveo ga u šetnju po snegu u šumi.

Prema rečima Čikita, Putin je uočio dva jelena i rekao Berluskoniju "Taj je tvoj, pucaj", ali je italijanski premijer odbio, a Putin je upucao oba jelena.

Čikito navodi da je Putin tada Berluskoniju rekao da će mu "ponuditi izvanrednu hranu", sišao niz padinu ka životinjama držeći nož i izvadio srce jednoj od životinja.

Bivši italijanski senator je ispričao da je Putin potom dao svom osoblju srce jelena da posluži Berluskoniju na drvenoj tacni, uz reči da će to biti "izuzetan obrok".

Čikito navodi da mu je Berluskoni kasnije priznao da se, videvši vađenje srca jelena, sakrio iza jednog drveta da povraća i dodaje da je Berluskoni ipak pravdao Putina govoreći da je možda samo reč o "lovačkom običaju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading