OLAKŠAN POSAO ZA ZVEZDU?! Mega žestoko oslabljena u drugom meču polufinala!

Autor: M. M.

Sport

06.05.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne igraju trojica.

OLAKŠAN POSAO ZA ZVEZDU?! Mega žestoko oslabljena u drugom meču polufinala!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Mega će u utorak od 20 časova ugostiti ekipu Crvene zvezde u drugom meču polufinala AdmiralBet ABA lige. Nakon poraza od 103:73 u uvodnoj utakmici, Mega će na svom parketu biti oslabljena neigranjem Uroša Plavišića, Lovra Gnjidića i Stefana Miljenovića.

Prvotimac domaćih Filip Jović ističe da ih očekuje izuzetno teška utakmica protiv kvalitetne ekipe Crvene zvezde, ali da će dati sve od sebe i iskoristiti svaku priliku koja im se pruži.

- Očekuje nas utakmica protiv izuzetno kvalitetne ekipe Crvene zvezde. Sigurno je da će nam posao biti dodatno otežan zbog povreda Plavšića i Miljenovića, ali u kom god sastavu da istrčimo, na nama je da damo sve od sebe i da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže - rekao Jović.

S druge strane, trener Marko Barać je poručio:

- Dobrim igrama ove godine došli smo u situaciju da budemo među četiri najbolje ekipe u regionu. I pored svih izostanaka, želimo da opravdamo tu činjenicu i da uživamo boreći se do kraja. Znamo šta bi trebalo da korigujemo u odnosu na prvu utakmicu da bismo i dalje bili konkurentni. Nadam se da će publika na Novom Beogradu uživati u dobroj plej-of košarci.

U drugom polufinalu, košarkaši Partizana vode protiv Budućnosti sa 1:0 u seriji, a drugi meč nakon onog beogradskog igra se takođe u utorak, ali u Sportskom centru "Morača" u Podgorici (18 sati).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading