BRUTALNO PRETUČENA TARA SIMOV! Otac njenog deteta je IZUBIJAO od batina, uznemirujući snimak LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući snimak nasilja osvanuo na mrežama!

BRUTALNO PRETUČENA TARA SIMOV! Otac njenog deteta je IZUBIJAO od batina, uznemirujući snimak LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov, brutalno je pretučena od strane svog sada već bivšeg partnera i oca svog deteta, Danila Raičevića. Snimak jezivog nasilja, starleta je podelila javno na društvenoj mreži Instagram, gde je otkrila da već mesecima unazad trpi fizičko i psihičko zlostavljanje.

Naime, Tara i Danilo se već mesecima unazad nalazi se u centru skandala zbog turbulencija u odnosu. Njihovi sukobi su neretko bili javno ispostavljeni preko društvenih mreža, što je izazivalo veliku pažnju medija i njihovih pratioca. Međutim, nakon niza skandala, Simova je odlučila da otvori "pandorinu kutiju" i pokaže kako se njen partner iživljavao nad njom.

Kako se može videti na jednom od uznemirujućih video-sadržaja, Raičević je najpre psihički zlostavljao svoju partnerku, uputišvi joj niz uvreda, kako na njen račun tako i na račun njenih roditelja.

- Ku*o jedna  raspala, koja se je*e za liniju kokaina! Smrdljiva ku*vo raspala... Keva ti je ku*va, ćale ti je pe*er! Je*em li ti familiju bolesnu - drao se Tarin bivši dečko, dok je u sledećem snimku usledio fiizčki nasrtaj:

 

 

- Izađi mi iz stana, izađi mi iz stana! Evo, sad će cela zgrada sa sluša šta radiš... Izađi mi iz stana - ponavljala je bivša zadrugarka, a Danilo ju je zatim udario nekoliko puta.

Republika

Foto: Printscreen

Danilo Raičević pretukao Taru Simov

- Zašto me udaraš?! Izađi iz stana! Sve sam snimala, pogledajte udarac, sve mi se crveni... Nemoj, bre! - urlikala je Simova dok ju je partner udarao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
vlada

08.05.2024 13:40

Malo je naucio onom,sto su roditelji propustili..

123

10.05.2024 18:09

Nece se opametiti i da svakog dana dobija batine.