"ON JE CRNČIO ZA SVE NJIH! MALIŠANE JE OBOŽAVAO, ONA JE BILA PROBLEM": Oglasila se familija muža čija se žena zbog zlostavljanja bacila u reku sa TROJE DECE

Autor:

Svet

06.05.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica muškarca kojeg sada cela zemlja krivi da je šikanirao suprugu i decu tvrdi da on sa njihovom tragedijom nema nikakve veze

"ON JE CRNČIO ZA SVE NJIH! MALIŠANE JE OBOŽAVAO, ONA JE BILA PROBLEM": Oglasila se familija muža čija se žena zbog zlostavljanja bacila u reku sa TROJE DECE

Foto: Facebook/Printscreen

Albanija danas priča isključivo o tragediji koja se dogodila kod Skadra, gde je tridesetdevetogodišnja Alma Arazi zajedno sa troje dece skočila u reku Bojanu.

Telo najstarije ćerke (9) pronađeno je u subotu uveče i ona će danas biti sahranjena, dok se za Almom i dvoje dece od šest i četiri godina i dalje odvija potraga.

U medijima je lansirana, verovatno ne tek tako, priča da iza tragedije Alme Arazi i dece stoji njen suprug Ergis koji je navodno nju i decu stalno zlostavljao te je ona rešila da sebi i njima prekrati muke.

Porodica Ergisa Arazija odlučno demantuje te navode.

"On je decu obožavao, nikad ih ne bi povredio. Radio je po ceo dan u servisu mobilnih telefona da bi ih školovao u privatnoj školi. Sa snajom je bilo problema, ali ovo nije trebalo da uradi deci. Ovo nećemo oprostiti", navodno su rekli članovi Ergisove porodice, prenosi TopChannel.

Oni su rekli da su se Ergis i Alma voleli i godinama uživali, ali da je "Alma već neko vreme uzimala lekove jer je bila psihički nestabilna".

Ovi navodi još nisu zvanično potvrđeni.

Albanski mediji pišu da je Alma pre nestanka sa jetrvom i decom pila kafu. Navodno je sve delovalo normalno i ništa nije slutilo da će otići i baciti se sa decom u reku.

Prema jednoj od teorija, na taj potez se odlučila jer je duže vreme trpela nasilje. Takođe, kruže priče da je njen suprug našao drugu ženu i da je hteo da je iseli iz kuće, prenosi Telegraf.rs.

Od jutros se u potragu za telima Alme i dvoje dece uključila i vojska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Сллавица

07.05.2024 10:51

Лажљиви шиптари. Штите свог злочинца, жена је за њих роба, а деца пошто су мртва, више нису важна. Дивљаци.