NOVAK SAZNAO RIVALA U RIMU: Evo ko će Đokoviću biti prva prepreka u pohodu na trofej!

Autor:

Sport

06.05.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković pred novim izazovima.

NOVAK SAZNAO RIVALA U RIMU: Evo ko će Đokoviću biti prva prepreka u pohodu na trofej!

Foto: Twitter

Nakon mesec dana pauze, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, spreman je da se vrati na teren na omiljenom turniru u Rimu. Odlučio je da preskoči masters u Madridu kako bi bio u vrhunskoj formi za ovaj turnir koji mu je doneo pet titula do sada. Nole će prvi duel u večnom gradu igrati protiv boljeg iz meča Romana Safjulina i kvalifikanta.

U trećoj rundi mogao bi mogao da odmeri snage protiv Jakuba Menšika, dok bi u osmini finala rival mogao da mu bude Karen Hačanov.

Dok drugi i treći teniseri sa ATP liste, Janik Siner i Karlos Alkaraz, propuštaju ovaj turnir zbog povreda, španski teniser Rafael Nadal već se nalazi u Rimu, spremajući se za svoj omiljeni turnir. Sa 10 titula, Nadal je apsolutni vladar ovog turnira, što dodatno pojačava tenziju u očekivanju potencijalnog susreta sa Đokovićem.

Imaće Nole priliku da se ponovo dokaže na rimskoj šljaci i da osvoji šesti trofej na ovom prestižnom turniru. Prošle godine poražen je u četvrtfinalu od Holgera Runea, ali se sada vraća sa željom da ostvari bolji rezultat i da se pripremi za nadolazeći Rolan Garos na najbolji mogući način.

Ovogodišnje izdanje turnira u Rimu obećava uzbuđenje i neizvesnost, sa Nadalom kao favoritom, ali i sa Đokovićem koji će sigurno pružiti snažan otpor. Očekuje se da će ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem pratiti svaki korak ovih vrhunskih sportista na rimskoj šljaci. Ovo ujedno i uvertira za Rolan Garos, a tamo će Novak svim silama napasti rekordni 25. grend-slem u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading