ODLAZAK SA STILOM: Toni Kros je veličanstveno započeo POSLEDNJI PLES, navijači nisu ostali ravnodušni

Autor:

Sport

15.06.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je počeo, tako i završava.

ODLAZAK SA STILOM: Toni Kros je veličanstveno započeo POSLEDNJI PLES, navijači nisu ostali ravnodušni

Foto: www.profimedia.rs

Iskusni reprezentativac Nemačke Toni Kros (34), koji se na ovom Evropskom prvenstvu oprašta od fudbala, na utakmici protiv Škotske odigrao je jednu od najboljih partija u dresu nacionalnog tima.

Kros je briljirao na terenu u ubedljivom trijumfu protiv Škotske (5:1).

U prvom poluvremenu nije napravio nijedno pogrešno dodavanje, uspešno je "isporučio" svih 55 lopti koje je poslao saigračima, a meč je završio sa 101 tačnim dodavanjem od 102 pokušaja!

Tako je postao prvi igrač u istoriji EP je imao 99% uspešnosti na 100+ dodavanja.

Kada je 10-ak minuta pre kraja selektor Nemačke odlučio da ga izvede iz igre usledila je neverovatna reakcija navijača. Ovacije i aplauzi odzvanjali su stadionom dok je Kros izlazio sa terena.

Da se prisetimo

Kros je napravio neverovatni početak karijere u Bajernu. Svoj prvi gol za Bajern je sa 17 godina postigao protiv Crvene zvezde u utakmici Kup UEFA odigranoj 25. oktobra 2007. Ušao je u 81. minutu kao zamena, i ubrzo je asistirao Miroslavu Kloseu prilikom slobodnog udarca za 2:2.

U dubokoj nadoknadi vremena je postigao i pobedonosni gol za 3:2, nakon nespretne reakcije Ivana Ranđelovića pri slobodnom udarcu.[1][2] U svojoj prvoj profesionalnoj sezoni u Bajernu Kros je osvojio prvenstvo, kup i liga kup Nemačke.

Uspeo je i da dva puta uzastopno osvoji priznanje "igrača meseca" u Bundesligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading