PODRŠKA SRPSKIM FUDBALERIMA! ONE SU BOMBETINE! "Orlovi" imaju najlepše žene na EVRO 2024! (FOTO-GALERIJA)

Autor:

Sport

14.06.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepše polovine naših reprezentativaca stižu u Nemačku.

PODRŠKA SRPSKIM FUDBALERIMA! ONE SU BOMBETINE! "Orlovi" imaju najlepše žene na EVRO 2024! (FOTO-GALERIJA)

Foto: Instagram

One su bombe! Fudbalere Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj očekuju brojni izazovi na terenu, ali nema sumnje da će uz pomoć i podršku navijača i svojih lepših polovina, koje su prave lepotice, uspeti da ih prebrode i obraduju naciju pozitivnim rezultatom.

Kada bi postojao neki kriterijum ili izbor najlepših žena fudbalera na EVRO 2024, izabranice Piksijevih "orlova" bi bez ikakve dileme zauzele najviši plasman. Minimum polufinale! Stoga, ovom prilikom predstavljamo vam supruge i devojke srpskih asova.

Foto: Instagram

 

Foto: Instagram

 

 

Barem one koje su poznate široj javnosti, a počinjemo od golmana. Predrag Rajković i Đorđe Petrović baš imaju ukusa, pošto njihove lepše polovine, Ana i Đina, mame uzdahe gde god se pojave. Takođe, i novopečeni reprezentativac iz zadnje linije - Nemanja Stojić, kojeg će u Nemačkoj bodriti lepa devojka Milica.

 

Republika

Foto: Instagram

 

 

A u napadu sve same bombetine! Opšte je poznato da je Aleksandar Mitrović u braku sa zgodnom Kristinom, kao i Luka Jović s poznatom manekenkom Sofijom Milošević, dok je Dušan Vlahović odnedavno u vezi s lepom Vanjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
iva

14.06.2024 15:36

kao da je bolje ime Vuk, ipak je to krvolocna zivotinja i van pameti je deci davati imena zivotinja