SVE JE GOTOVO, ŽOC OSTAO BEZ VAŽNOG IGRAČA: Partizan se oglasio i poželeo mu sve najbolje

Autor:

Sport

18.06.2024

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvek biti u crno-belom Beogradu, poručili su iz Humske.

SVE JE GOTOVO, ŽOC OSTAO BEZ VAŽNOG IGRAČA: Partizan se oglasio i poželeo mu sve najbolje

Foto: Starsport

Džejms Naneli sa saigračima iz Partizana

Nakon tri uspešne sezone provedene u dresu Partizana, američki bek Kevin Panter više neće biti deo ovog košarkaškog kluba. Odlazak Pantera izazvao je brojne reakcije među navijačima, ali i u javnosti.

Klub je saopštio da je raskid saradnje sa Kevinom Panterom postignut sporazumno, što ukazuje na to da su obe strane uspele da pronađu zajednički jezik u ovoj situaciji. Ovo je važno naglasiti, jer pokazuje da je odlazak Pantera bio rezultat dogovora i da nije došlo do nesuglasica između igrača i kluba.

- Nakon tri nezaboravne sezone, Kevin Panter ovog leta odlazi iz KK Partizan. Doskorašnji kapiten crno-belih i klub, postigli dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići. Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u poslednje tri godine ostaće zauvek deo crno-bele porodice! Kep, gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvek biti u crno-belom Beogradu - poručio je u emotivnoj poruci uz video Partizan.

 

 

 


Odlazak Kevina Pantera će svakako predstavljati izazov za Partizan i trenera Željka Obradovića u narednoj sezoni. Klub će morati da pronađe zamenu za ovog talentovanog igrača i da se prilagodi novoj dinamici na terenu. Navijači sa nestrpljenjem očekuju informacije o tome kako će klub popuniti ovo mesto i kako će se tim pripremiti za predstojeće izazove.

U svakom slučaju, Kevin Panter će ostati upamćen po svojim dostignućima u dresu Partizana, a njegov odlazak će definitivno predstavljati prekretnicu za klub. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i da vidimo kako će se ekipa prilagoditi ovoj promeni. Panter je tokom svog boravka u Partizanu pokazao izuzetno znanje i veštine na terenu, te je postao omiljen među navijačima crno-belih. Njegov odlazak će svakako ostaviti prazninu u timu, ali ostaje da se vidi kako će klub popuniti tu poziciju u narednoj sezoni.

Tokom svoje karijere u Partizanu, Kevin Panter je ostavio značajan trag. Sa prosečnim učinkom od 15 poena po utakmici, Panter je bio jedan od ključnih igrača tima. Njegova sposobnost da preuzme odgovornost u ključnim trenucima i da postiže poene bila je od neprocenjivog značaja za ekipu. Pored toga, Panter je bio poznat po svojoj odličnoj igri u odbrani, čime je značajno doprineo uspesima ekipe. Njegova posvećenost timu i energija koju je unosio na teren će nedostajati u narednoj sezoni.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading