PEŠIĆ OKUPIO "RATNIKE"! Petorka već IZAŠLA na parket! Evo ko je PREDSTAVLJAO Srbiju!

Autor:

Sport

18.06.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo srpske reprezentacije pojavio se na treningu iskusnog stručnjaka.

PEŠIĆ OKUPIO "RATNIKE"! Petorka već IZAŠLA na parket! Evo ko je PREDSTAVLJAO Srbiju!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije započela je pripreme fakultativnim treningom, a selektor Svetislav Pešić nazvao je ovaj početak "fakultativnim".

Petorica igrača su otvorili pripremni period, među kojima su Aleksej Pokuševski, Vanja Marinković, Ognjen Jaramaz, Dušan Ristić i Uroš Plavšić. Posebno zanimljivo je to što su Plavšić i Pokuševski debitanti u reprezentativnom dresu, dok su Marinković i Ristić heroji iz Manile, a Jaramaz je bio deo važnih mečeva Srbije na kvalifikacionim turnirima.

Upravo je zanimljivo što su Plavšić i Pokuševski debitanti u reprezentaciji, te se sa nestrpljenjem očekuje njihov doprinos tokom priprema i potencijalno na narednim mečevima.

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski

Nakon fakultativnog treninga, sledeći korak za reprezentaciju Srbije biće pripreme u Staroj Pazovi, čiji početak je najavljen za 24. jun. Ovo će biti važan period za ekipu, gde će imati priliku da se dodatno uigraju i pripreme za predstojeće izazove.

Podsetimo se šta je nedavno selektor "orlova", rekao o učešću Nikole Jokića u nacionalnom timu:

- To je proces koji se dešava od kada sam došao. Svi igrači koji mogu da unaprede uspeh reprezentacije su na spisku i u svakodnevnoj komunikaciji sa nama. Naravno, to što se vi pre svega bavite Nikolom Jokićem, to je vaš problem. Ne govorim o  Nikoli kao ličnosti i igraču. Voleo bih, kao što bi i on voleo da počnete da pričate o ekipi. Ovo jedino u Srbiji može da se desi, ovo je jedna lepa svečanost, molim vas da mi ne kvarite raspoloženje - istakao je Pešić, prilikom dobijanja doktorata u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading