UEFA PRELOMILA! Evo ko će SUDITI Srbiji MEČ ODLUKE protiv Slovenije! "Orlovi" MORAJU da se paze OVE stvari!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

18.06.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska kuća fudbala ukazala poverenje iskusnom internacionalcu.

UEFA PRELOMILA! Evo ko će SUDITI Srbiji MEČ ODLUKE protiv Slovenije! "Orlovi" MORAJU da se paze OVE stvari!

Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Ištvan Kovač iz Rumunije biće glavni sudija na meču između Srbije i Slovenije u drugom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Njegovi pomoćnici biće Vasile Marinesku i Ovidiju Artene, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Espena Eskasa iz Norveške. U VAR sobi biće Holanđanin Pol van Bekel.

Utakmica između Srbije i Slovenije biće odigrana u četvrtak od 15 časova u Minhenu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ištvan Kovač će deliti pravdu "orlovima" protiv Slovenije

Kada je reč o Kovaču, to je arbitar elitne kategorije, o čemu svedoči podatak da je pre dve godine bio akter na tri meča Lige šampiona. Posebno je ostao upečatljiv tokom utakmice između Sevilje i Lila kada je podelio 11 žutih kartona.

Ono što upada u oči jeste podatak da je samo tokom 2022. godine, na evropskim mečevima, dosudio čak šest penala. Primera radi dva puta je pokazao na kreč tokom duela kvalifikacija za Ligu konferencija između Zorije Lugansk i Rapida iz Beča.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” prvi meč igraju protiv “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu, drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc arena, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading