ZVEZDA I PARTIZAN U EVROLIGI, ALI SU NAVIJAČI BESNI: Ove stvari su za njih nedopustive, ništa im nije jasno

Autor:

Sport

18.06.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljna bura podigla se kada je objavljeno svih 18 učesnika za narednu sezonu.

ZVEZDA I PARTIZAN U EVROLIGI, ALI SU NAVIJAČI BESNI: Ove stvari su za njih nedopustive, ništa im nije jasno

Foto: Shutterstock, wikipedia

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraće u Evroligi naredne sezone među 18 klubova, zvanično je potvrđeno juče na oficijalnim društvenim mrežama Evrolige. O tome se spekulisalo nedeljama, a sve je glasnije nagađano da će oba srpska kluba ostati u eliti, da Pariz ulazi i debituje, dok se Valensija seli u Evrokup.

Upravo sve ove činjenice podigle su veliku budu među navijačima. Čim su videli imena 18 klubova oni su počeli da grme na pomenutu objavu Evrlige. Bilo je tu reči i o Partizanu i Crvenoj zvezdi, tačnije prozivke između navijača večitih rivala da onaj drugi tim nema šta da traži i da mu je mesto u Evrokupu, ali su neka drugi timovi mnogo više komentarisani.

- Alba i Asvel su u Evroligi a Valensija nije? Francuzi ne zaslužuju da imaju tri tima, a Turska ima samo dva - samo su neki od sličnih komentara koji su dominirali, uz varijacije na temu.

 

 

Bilo je tu i mnogih kojima je zasmetalo što je Makabi i dalje u Evroligi, aludirajući na rat između Izraela i Palestinaca. Tačnije, zapitali su se kako je moguće da Makabi i dalje nesmetano igra, a ruske ekipe su takođe zbog rata izbačene. Pritom je CSKA jedan od vlasnika.

- Želimo da se CSKA vrati. Kako se Makabi kvalifikovao posle svih ratnih zločina koji su počinjeni? Zašto onda CSKA nije. Zaštoje Makabi i dalje tu a nema CSKA i Zenita - glasili su komentari besnih navijača.

Simpatično, javio se i Pariz pozdravom za sve, a onda su počele da mu stižu reči dobrodošlice. S druge strane, navijači večitih su nastavili svoja prepucavanja.

- Partizan zaslužuje mesto, ali u Evrokupu. Ne Zvezda treba da igra u Evrokupu - glasila si naizmenična prepucavanja delija i grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading