ČESTITAMO! Reprezentativac Srbije dobio NAJRADOSNIJU vest - postao je OTAC! Slavi se u BAZI "orlova"!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

18.06.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna informacija stigla pred meč sa Slovencima.

ČESTITAMO! Reprezentativac Srbije dobio NAJRADOSNIJU vest - postao je OTAC! Slavi se u BAZI "orlova"!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac Srbije, Đorđe Petrović, dobio je radosnu vest pred meč sa Slovenijom na Evropskom prvenstvu - postao je otac.

Srećnu vest podelila je njegova supruga Đina na svom Instagram profilu, pošto je rodila ćerkicu i tako obradovala fudbalskog asa, uoči odlučujućih mečeva protiv Danske i "skijaša".

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Đorđe i Đina su stupili u brak početkom 2022. godine, a golman "orlova" je istovremeno ostvario i veliki transfer u redove engleskog Čelsija, koji je za njegove usluge platio 16 miliona evra.

Ovaj transfer je bio velika stvar za njega, ali i za srpski fudbal uopšte. Interesantno je da su engleski mediji tada isticali Đinu kao "još jednu lepoticu" koja je obogatila Premijer ligu svojim prisustvom.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Objava Đine Petrović

Đorđe Petrović je nekadašnji golman Čukaričkog, čiji je talenat primetila i iskoristila ekipa Čelsija. Njegov transfer u ovaj klub ne samo da je bio važan za njega kao fudbalera, već je predstavljao i značajan korak napred za njegovu karijeru. S obzirom na visoku cenu transfera, očekivanja su bila velika, a Đorđe se pokazao kao vredan poverenja koje mu je ukazano.

Ovo je svakako jedan od najradosnijih trenutaka u životu mladog fudbalera, a kako se njegova karijera bude razvijala, sigurno će biti još mnogo uzbuđenja i radosti kako na terenu, tako i van njega. Srećni roditelji su sigurno preplavljeni emocijama i raduju se novim izazovima koji ih očekuju u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading