SAD SU STVARNO PREŠLE GRANICU! Onlyfans devojke VREĐALE Francuze, pa napravile GEST zbog kojeg ih MRZI ceo svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.06.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postupak je razbesneo mnoge ljude koji gladuju.

SAD SU STVARNO PREŠLE GRANICU! Onlyfans devojke VREĐALE Francuze, pa napravile GEST zbog kojeg ih MRZI ceo svet! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

navijačice Engleske

Na Evropskom prvenstvu u fudbalu, koje se održava u Nemačkoj, dve mlade Engleskinje, Astrid Vet i Lea Rej, su privukle pažnju pratioca događaja svojim provokativnim ponašanjem.

Ove onlyfans devojke su došle kako bi podržale svoj nacionalni tim, ali su takođe želele i da privuku pažnju navijača na sebe.

Tokom meča između Francuske i Austrije, Astrid i Lea su odlučile da izazovu navijače "galskih petlova" tako što su obukle dres svoje reprezentacije i snimile video u kojem su trčale do grupa navijača svetskih vicešampiona i demonstrirale svoj stav prema njima.

Nečuvena provokacija je izazvala šok i gnev među okupljenim fanovima, posebno zbog gesta u kojem je jedna od devojaka bacila baget hleb na ulicu, zgazila ga i skakala po njemu. Ovakvo ponašanje je izazvalo negativne reakcije među Francuzima i ostavilo ih šokirane.

Astrid Vet je poznata kao velika navijačica Čelsija, dok Lea Rej uživa u podršci svog omiljenog tima, Arsenala. Ove mlade dame su strastvene ljubiteljke fudbala i često posećuju utakmice Premijer lige.

Međutim, neobična situacija na Evropskom prvenstvu je privukla pažnju javnosti i izazvala različite komentare. Dok su neki osudili ponašanje Engleskinja kao neprikladno i nevaspitano, drugi su istakli da je ovo samo još jedan primer kako sport može izazvati strast i emocije među navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading