PREDSEDNIK UEFA SE OGLASIO ZBOG SRBIJE: Čeferin poslao jasnu poruku, ništa na EVRO neće ići lako

Autor:

Sport

18.06.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da su naivni oni koji misle da nap tim nije kvalitetan.

PREDSEDNIK UEFA SE OGLASIO ZBOG SRBIJE: Čeferin poslao jasnu poruku, ništa na EVRO neće ići lako

Foto: Tanjug

Fudbaleri Srbije poraženi su od Engleske sa 1:0 na startu Evropskog prvenstva, dok je Slovenija odigrala 1:1 sa Danskom u našoj C grupi. U drugom kolu 20. juna snage će odmeriti upravo "orlovi" i "zmajčeci", zbog čega se oglasio i predsednik UEFA Aleksander Čeferin. Interesantno, ond njega su svi mogli da očekuju da kaže svoj stav povodom istrage protiv Srbije zbog ispada navijača, ali je on izabrao drugu temu.

- U nedelju sam gledao meč između Srbije i Engleske. Srbi su veoma dobar tim. Ako mislimo da ćemo Srbe lako pobediti ili računamo na tri boda, onda smo malo naivni. Ali oni su apsolutno naivni ako misle da će uspeti protiv Slovenije, očekujem veliki spektakl - rekao je Čeferin, pa dodao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Duel Srbije i Engleske

- Naravno, svi smo emotivni kada gledamo utakmice. Lagao bih ukoliko bih rekao da ne navijam za Sloveniju. Navijači su fantastični, ali ih očekujem još više u Minhenu jer je bliže. Priželjkujem uzbudljivu utakmicu bivše Jugoslavije.

Dakle, umesto da priča kao predsednik UEFA i da traži rešenje problema gorućih po EVRO, on reaguje isključivo kao navijač svoje rodne zemlje. Istina, govorio je Čeferin i o drugim aspektima EP, ali ne iz svog kruga delovanja, već iz onog interesantnog očibnom ljubitelju fudbala.

- Videli smo pregršt golova do sada. Uživao sam u svakom meču, sve je savršeno - istakao je Čeferin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading