OVE PRELEPE ŠKOTKINJE ĆE VEČERAS BITI U CENTRU PAŽNJE! Počinje EVRO, a one U SUKNJAMA privlače SVE POGLEDE (FOTO)

Autor:

Sport

14.06.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njima ipak malo bolje stoje...

OVE PRELEPE ŠKOTKINJE ĆE VEČERAS BITI U CENTRU PAŽNJE! Počinje EVRO, a one U SUKNJAMA privlače SVE POGLEDE (FOTO)

Foto: Republika

Danas počinje 17. Evropsko prvenstvo u fudbalu, a premijerni meč odigraće se na "Alijanc Areni" u Minhenu gde će sa početkom od 21 čas domaća selekcija Nemačke dočekati reprezentaciju Škotske.

Sudeći po prizorima na koje smo naišli na ulicama Minhena - gosti se su se odomaćili!

Uvertiru za večerašnji spektakl na "Alijanc areni" Ostrvljani su napravili još sinoć u Augzburgu, ispred hotela u kom su smešteni fudbaleri Srbije, što takođe možete videti na stranicama našeg portala, a ono što kod nas takođe uvek možete pogledati jesu atraktivne devojke koje mame uzdahe, kako na stadionima, tako i van njih.

Naša ekipa je smeštena u Augzburg gde trenira reprezentacija Srbije, a u prolazu kroz centar Minhena naišli smo na mnoge lepotice. Dekolte jedne konobarice bio je okićen evrima, ali četiri drugarice su posebno privlačila pažnju zavodnim izgledom.

Republika

Foto: Republika

Navijačice Škotske

Iako je dobar deo Škota obučen u suknje, taj odevni predmet ipak malo bolje stoji ženskom rodu.

Podsetimo, kada je reč o našoj reprezentaciji, Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "gordog albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading