NEVIĐENI PRESEDAN NA EURO! Žestoka SVAĐA u svlačionici! Igrači IZBACILI selektora sa sastanka! POTPUNI HAOS!

Autor:

Sport

18.06.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško im je pao debakl na startu takmičenja.

NEVIĐENI PRESEDAN NA EURO! Žestoka SVAĐA u svlačionici! Igrači IZBACILI selektora sa sastanka! POTPUNI HAOS!

Foto: Tanjug/AP

Ubedljiv poraz ukrajinskog nacionalnog tima od Rumunije na početku Evropskog prvenstva u Nemačkoj, poslao je talase šoka kroz fudbalski svet.

Neuspeh od 0:3 nije samo izazvao čuđenje već je doveo do dramatičnog preokreta unutar ukrajinskog tabora. Oleksandr Zinčenko i Andrej Lunin preuzeli su kontrolu situacije tako što su izbacili svog selektora, Sergeja Rebrova, iz svlačionice, pokrenuvši žustru raspravu među igračima.

Poraz Ukrajine od Rumunije, tima od kojeg se očekivalo da ih dobije, označio je značajan preokret na turniru. Način na koji su nadigrani i poraženi izazvao je zabrinutost unutar ukrajinskog tima, pri čemu je situacija skoro eskalirala u fizički sukob. Nemački mediji izveštavali su o intenzivnoj razmeni, osvetljavajući nemir koji se odigrao nakon neočekivanog poraza.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selektor Ukrajine Sergej Rebrov

Andrej Lunin i Oleksandr Zinčenko preuzeli su uloge lidera tako što su okupili ceo tim kako bi se pozabavili uzrocima razornog poraza. Odsustvo selektora Sergeja Rebrova tokom ovog ključnog sastanka, kao rezultat odluke igrača da ga isključe, naglasilo je ozbiljnost situacije. Dvojac je pokušao da okupi ostatak tima, prepoznajući potrebu za zajedničkim naporom kako bi prevazišli neuspeh.

- Mi predstavljamo Ukrajinu na ovom turniru, to je važan trenutak za celu naciju. Igrači su primali poruke od ratnika, od vojnika u prošlosti. Svaki igrač mora da pruži sve od sebe, najbolji najpre, a ako neće, biće teško - rekao je Rebrov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading