ATP OPET UDARIO NA NOVAKA! Još LOŠIH vesti za Đokovića! Ovo mu se NEĆE SVIDETI!

Autor:

Sport

18.06.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser oporavlja se od povrede.

ATP OPET UDARIO NA NOVAKA! Još LOŠIH vesti za Đokovića! Ovo mu se NEĆE SVIDETI!

Foto: www.profimedia.rs

Sezona 2021. godine nije počela kako je Novak Đoković planirao. Niz poraza na turnirima, povreda u Parizu na Rolan Garosu i nova pravila na ATP turnirima predstavljaju izazove sa kojima se naš teniser suočava u ovoj godini.

Nole je godinu započeo porazom Srbije na Junajted kupu u Australiji, a zatim je doživeo neočekivanu eliminaciju na prvom Gren slem turniru sezone od strane novog svetskog "broja jedan", Italijana Janika Sinera u Melburnu.

Posle Australijan opena, nisu prošli ni naredni manji turniri kako je planirao, a sve u cilju pripreme za naredne izazove.

Dok je učestvovao na Rolan Garosu, Novak se povredio u meču sa Franicskom Serundolom iz Argentine, zbog čega je morao da pred četvrtfinale Norvežaninu Kasperu Rudu.

 

 

Ujedno, problemi s meniskousom kolena, doveli su do preskakanja Vimbldona, iako postoje spekulacije da bi se ipak mogao da pojavi na Ostrvu. Olimpijske igre su postavljene kao konačni cilj, ali povreda remeti pripreme za najveći sportski planetarni događaj.

U međuvremenu, ATP je uveo nova pravila na turnirima u Haleu i Kvinsu, koja se tiču ograničenja vremena između poena. Ovo bi moglo posebno da utiče na Novaka Đokovića, s obzirom na to da mu je oduvek trebalo više vremena da servira.

Ovu promenu bi posebno mogao da oseti Novak Đoković, kome je oduvek trebalo nešto više vremena da servira, pa nije isključeno da se spomenuto pravilo isprobava samo kako bi se naš teniser sabotirao.

Postoje spekulacije da se ova pravila isprobavaju kako bi ATP još više napakostio našem teniseru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading