SA MARAKANE U PIREJ! Bivši igrač Zvezde čeka na DEBI u novom klubu!

Autor:

Sport

18.06.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani rasplet situacije za vezistu.

SA MARAKANE U PIREJ! Bivši igrač Zvezde čeka na DEBI u novom klubu!

Foto: Starsport

Premijer liga je fudbalski san Marka Stamenića. Iako je Zvezda sve dogovorila sa Koventrijem iz Čempionšipa, fudbaler sa Novog Zelanda je rešio da odbije ponudu i sačeka poziv iz elitnog ranga.

Stigao je! Notingem Forest i Crvena zvezda su veoma blizu da postignu dogovor, ali do Engleske će morati zaobilaznim putem, prenosi Atletik.

- Ima situacija vezana za Stamenića, ugovorili smo sve, ali igrač nije prihvatio Čempionšip, već je čekao za Premijer ligu. Javio se klub odatle, nadam se da će već sutra potpisati za 5,5 miliona evra - rekao je Zvezdan Terzić novinarima na početku priprema crveno-belih za novu sezonu.

Republika

Foto: Starsport

Marko Stamenić

Ispostavilo se da je to bio Notingem Forest, a najnovije infromacije donose vest da će bivši šampion Evrope odmah proslediti Novozelanđanina u Olimpijakos na pozajmicu, tako da će na debi u najjačoj ligi na svetu morati još da sačeka.

Očekuje da uskoro sve bude ozvaničeno. Stamenić će nakon samo godinu dana napustiti Marakanu, ali će i u narednoj sezoni zaudžiti crveno-belu opremu.

Marko Stamenić je prošlog leta došao na Marakanu bez obeštećenja iz Kopenhagena i brzo se uklopio u tim. Iako je imao oscilacija u igri tokom sezone, uspeo je da se ustali i pokaže svoj pun potencijal u drugom delu sezone pod vođstvom Vladana Milojevića. Njegove zapažene partije privukle su pažnju klubova iz inostranstva, a konačni transfer u Premijer ligu potvrđuje da je Stamenić ostavio značajan trag u crveno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading