STIGLA NA EVRO I NAPRAVILA HAOS: Hrvatska starleta oplela po Nemcima - evo šta je zatekla u Berlinu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.06.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ovoga puta navijači će imati priliku da uživaju u pogledu na Ivanu.

STIGLA NA EVRO I NAPRAVILA HAOS: Hrvatska starleta oplela po Nemcima - evo šta je zatekla u Berlinu!

Foto: Instagram.com/printscreen/knolldoll

Bez nje ne može da protekne niti jedan veliki sportski događaj na planeti, a gde god da se pojvi izaziva veliku pažnju prisutnih.

Poznata hrvatska starleta, Ivana Knol, stigla je na Evropsko prvenstvo u Berlinu, gde će prati nastupe hrvatske reprezentacije, ali će sigurno oduševiti i publiku na drugim sportskim objektima.

Međutim, atraktivna starleta se suočila sa velikim problemima po dolasku u Nemačku. Kako je istakla na svom instagram storiju, izrazila je svoje nezadovoljstvo smeštajem u hotelskoj sobi, ističući da je platila visoku cenu za sobu koja nije ispunila njena očekivanja.

Ivana je otkrila da se smrzavala u Berlinu, ističući da je bilo veoma hladno. Takođe, izrazila je zabrinutost u vezi sa svojim autfitom za događaj, dodajući da planira da ostane tokom celog prvenstva i podrži Hrvatsku do finala, nakon čega planira putovanje u Maroko.

Foto: Instagram.com/printscreen/knolldoll

Nije krila nezadovoljstvo zatečenim u Berlinu

 

Njeno nezadovoljstvo smeštajem proizilazi iz činjenice da je platila visoku cenu za "najbolji hotel" u Berlinu, a da je dobila staru sobu bez grejanja. Dodatno, teretana i bazen u hotelu su bili van funkcije zbog renoviranja, dok je upravnik hotela bio nepristojan prema njo

Kada je reč o nacionalnom timu Hrvatske, "kockasti" svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu igraju u subotu 15. juna sa početkom od 18 časova protiv Španije, a svakako će Ivana Knol naći svoje mesto na tribinama Olimpisjkog stadiona u Berlinu.

Hrvati će nakon duela sa Špancima odigrati još dva meča u okviru grupe B, a sastaće se sa Albanijom 19. juna u Hamburgu i Italijom 24. juna u Lajpcigu.

Svi ljubitelji fudbala svakako sa velikim nestrpljenjem očekuju nove izveštaje Ivane Knol sa Evropskog prvenstva koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading