CILJ JE ISPUNJEN: Slavlje može da počne - klub je preko baraža stigao do plasmana u viši rang takmičenja! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupnim rezultatom 6:0 stigli su do prvog mesta i plasmana u okrug!

CILJ JE ISPUNJEN: Slavlje može da počne - klub je preko baraža stigao do plasmana u viši rang takmičenja! (VIDEO)

Foto: FK Bačinac

Proteklog vikenda odigran je meč trećeg, ujedno i poslednjeg kola baraža za plasman u Podunavsku okružnu ligu. Kao drugoplasirani timovi u svojim ligama, Bačinac, Ravni Gaj i Bresje Superior dobili su priliku da se kroz doigravanje izbore za viši rang.

Republika

Po principu "svako sa svakim", stigli smo do toga da je ekipa Bačinca sa dva trijumfa od po 3:0 stigla do prve pozicije, što dovodi do obezbeđenog plasmana u viši rang takmičenja. 

Prošlosezonski vicešampion Jaseničke opštinske lige i u nedavno završenoj sezoni je stigao do plasmana na drugo mesto. Ekipa Bačinca je bila najbliža prvoj poziciji od svih učesnika baraža za plasman u okružni rang, jer je imala samo bod zaostatka za šampionom.

Fudbaleri Bačinca su u prvom susretu protiv ekipe Bresje Superior slavili rezultatom 3:0, u listu strelaca tada upisali su se Dalibor Živanić, Aleksandar Đurić i Aleksandar Šarković. Istim rezultatom sada već novi član okruga slavio je i protiv tima Ravni Gaj, na tom susretu istakao se Đurić sa još dva gola u ovom baražu, dok je na listi strelaca zapisan i Darko Jovanović.

U okviru Podunavske okružne lige FK Bačinac će biti četvrti predstavnik Smederevske Palanke, klub se nakon dve godine pauze vraća u viši rang, u kojem mu je i mesto po mnogim neutralnim ljubiteljima fudbala u okolini. 

Po informacijama koje smo dobili iz kluba, u planu je da se tim podmladi za predstojeću sezonu, ali isto tako se vodi pregovorima sa ozbiljnim igračima, koji će doneti dodatni kvalitet aktuelnom igračkom kadru. 

Dosta ljudi radi unutari oko kluba, ali vredi napomenuti da je "alfa i omega" Bačinca Dragan Barnić, aktuelni trener, koji je mnogo toga dao klubu, i bez kojeg sigurno ovaj sportski kolektiv ne bi bio tu gde jeste trenutno, a možda ne bi ni postojao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading