DRAMA JE IZNEDRILA TITULU: Slaviće se u Inđiji - Železničar je NOVI PRVOLIGAŠ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentna sezona je konačno dobila svoj epilog.

DRAMA JE IZNEDRILA TITULU: Slaviće se u Inđiji - Železničar je NOVI PRVOLIGAŠ!

Foto: youtube.com/printscreen

Fudbaleri Železničara iz Inđije na stadionu imenjaka iz Pančeva ostvarili su istorijski trijumf kojim su obezbedili šampionsku titulu u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala i plasman u Prvu ligu Srbije.

 

Şve je po domaćina krenulo na željni način. Igrao se 14. minut kada je Filip Ivelja ušao u šesnaesterac ekipe iz Rume iskosa sa leve strane, bio je jači u duelu sa defanzivcem gostiju i kada su svi očekivali centaršut, on je uputio pravu bombu ka golu Matije Šegavca i mreža GFK Slovena iz Rume se Zatresla.

Večih uzbuđenja nije bilo sve do poslednjih pet minuta utakmice, kada je uledila velika drama.

Krenuli su gosti u napad iz poslednje linije, lopta je stigla na poziciju levog krila, da bi nakon razmene nekoliko dodavanja, ona bila poslata Brani Iliću koji se nalazio u srcu šesnaesterca. Iskusni fudbaler je naciljao, lopta je pogodila stativu, ali se odbila do Stefana Matijevića kojeg je pogodila i odsela u mreži za muk na tribinama.

Ipak, samo tri minuta kasnije domaćin ponovo stiže do prednosti. Nesmotreno je golman GFK Slovena izašao da leko od svog gola, loše je ispucao loptu do domaćih fudbalera koji su je odmah uputili ka Marku Radmanu kojem nije bilo teško da je sprovede u mrežu.

Treba napomenuti da je u nadokandi vremena fudbaler plavo-belih Dragan Saračević zaradio crverni karton.

Foto: youtube.com/printscreen

Semafor j rekao svoje - Železničar je prvoligaš

 

- Srpska liga Vojvodina, 29. kolo:

Železničar (Inđija) - GFK Sloven (Ruma) 2:1 (1:0)

Strelci. F. Ivelj u 13. i M. Radman u 88. minutu za Železničar; S. Matijević u 85. minutu (autogol) za GFK Sloven)

Stadion: "SC "Mladost", Pančevo

Sudija: Nikola Čekićević

Žuti kartoni: F. Osman, D. Saračević (2), M. Trbović, F. Ivelja, M. Radman (Železničar); M. Savinović, A. Ignjić, M. Popović (GFK Sloven)

Crveni karton: D. Saračević (Železničar)

Železničar (Inđija): Krivokuća (Milinović), Saračević, Bošnjak, Matijević, Đokić, Volarević (Radman), Ivelja, Osman, Živanović, Jaćimović (Sulejmani), Miljević (Trbović). 

GFK Sloven (Ruma): Šegavac, Simić (Jandrić), Radović, Lukešević (Popović), Ilić, Batalo, Radišić, Marinković (Janjić), Kuljanin, Ignjić, Savinović.

Do kraja aktuelne sezone ostalo je još 90 minuta fudbala, ali je već sada jasno da klub iz Inđije osvaja šampionsku titulu kojom obezbeđuje plasman u Prvu ligu Srbije.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading