JAKO BITAN POTPIS ZA BUDUĆNOST KLUBA: Najbolji igrač lige će predvoditi navalni deo tima i sledeće sezone!

Autor:

Sport

23.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako to rade ozbiljni klubovi.

JAKO BITAN POTPIS ZA BUDUĆNOST KLUBA: Najbolji igrač lige će predvoditi navalni deo tima i sledeće sezone!

Foto: facebook.com/printscreen/Veljko Plazinić

Kapiten produžio ugovor

Fudbalski klub FAP iz Priboja u poslednje dve sezone ima zapaženu ulogu u okviru Srpske lige Zapad, prošle takmičarske godine završio je na trećem mestu na tabeli, dok je ove trenutno na drugoj poziciji.

Republika

Na dva kola pre kraja prvenstva FAP se nalazi na dva boda zaostatka za liderom, Borcem iz Čačka, ali treba napomenuti da trenutno prvoplasirani tim tek treba da odigra svoj meč 28. kola Srpske lige Zapad.

Ukoliko Borac trijumfuje danas protiv Loznice, tim iz Priboja će biti na pet bodova zaostatka, i na dva kola pre kraja prvenstva biće jako teško da se promeni "vlasnik" prve pozicije na tabeli. 

Uprava "Kamiondžija" je po mnogima odradila jako bitan i veliki posao za budućnost kluba, pre svega za sledeću sezonu. Dogovoren je nastavak saradnje sa Veljkom Plazinićem (32) po mnogima najboljem igraču srpskoligaškog karavana.

Plazinić je igrač sa velikim iskustvom, u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Metalac iz Gornjeg Milanovca, Slobodu iz Čačka, Slogu iz Požege i FAP, čiji je dres zadužio početkom 2023. godine. U Priboju je već godinu i po dana i po najnovijem dogovoru u istom dresu će nastupati barem do kraja sezone 24/25. 

Veljko je tokom ove sezone svoj tim predvodio na terenu sa kapitenskom trakom oko ruke, a trenutno je i prvi strelac lige. Plazinić podjednako dobro može odgovoriti zadacima namestu napadača i levog krila, i tokom godina je ostekao epitet jako kvalitetnog ofanzivca, koji pravi mnogo problema odbrani rivala.

Predstojećeg vikenda FAP gostuje drugoplasiranoj Slogi iz Požege, biće to ujedno i duel dva najbolja napadača u ligi. Plazinić je trenutni na prvom mestu liste strelaca sa 15 golova, dok je odmah iza njega, sa jednim pogotkom manje Živorad Arnautović, igrač predstojećeg rivala tima iz Priboja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading