KRAJ SEZONE SE POLAKO BLIŽI: Prošlosezonski zonaš je na dobrom putu da se ekspresno vrati u viši rang!

Autor:

Sport

23.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje fenejrašu ne bi trebalo da predstavlja problem za lidera.

KRAJ SEZONE SE POLAKO BLIŽI: Prošlosezonski zonaš je na dobrom putu da se ekspresno vrati u viši rang!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 28. kola Šumadijske okružne lige ekipa Vinče iz Topole ugostiće sastav OFK Aranđelovca, meč se igra u subotu, 25. maja sa početkom od 17 časova.

Republika

Subotnji domaćin je pre samo dve sezone stigao do zvanja vicešampiona, reč je o redovnom učesniku okružnog ranga takmičenja, koji se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli. Tim iz Topole "drži fenjer" sa 19 osvojenih bodova, dok je prvi klub iznad na dva boda prednosti.

Do kraja prvenstva ostala su da se odigraju tri kola, pa je sada već jasno da se tim Vinče seli u niži rang takmičenja. Jako loš finiš jesenjeg dela prvenstva uticao je u velikoj meri na slab plasman kluba iz Topole.

Što se tiče subotnjeg gosta, aktuelni lider na tabeli i prošlosezonski zonaš iz Aranđelovca se nalazi na pol poziciji da se ekspresno vrati u viši rang. Tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, bolji međusobni skor i odlična forma su stavke koje idu na ruku ekipi.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Trenutno se OFK Aranđelovac nalazi u seriji od devet vezanih trijumfa, u odličnoj formi gostuje fenjerašu na tabeli i sve sem nova tri boda bi bilo jako veliko iznenađenje. Povodom subotnjeg gostovanja iz kluba su poručili:

- Još 3 finala za naše momke. U narednom kolu gostujemo u subotu ekipi Vinče koja se nalazi na poslednjem mestu prvenstvene tabele. Naši momci niže dobre partije i naredan meč je prilika da nastave sa dobrim igrama i upišu nova 3 boda. Listi povređenih igrača pridružio se Tomović, a u listu dostupnih igrača ponovo se pridružuju Andrić i Simonović koji su odležali svoje suspenzije. Naša ekipa ima 3 boda prednosti u odnosu na prvog pratioca te je svaka utakmica do kraja od nenormalnog značaja. Idemo po pobedu!

Prvi duel ovih timova završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:1.

Vinča (Topola) - OFK Aranđelovac 1979

Subota, 25. maj od 17 časova

Stadion u Vinči

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading