MEČ NA NIVOU VIŠEG RANGA: Prava je šteta što su timovi bili desetkovani za ovaj duel! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored "problema" sa sastavima, prikazan je izvanredan duel.

MEČ NA NIVOU VIŠEG RANGA: Prava je šteta što su timovi bili desetkovani za ovaj duel! (VIDEO)

Foto: FK Miločajac

U okviru 23. kola Raške okružne lige ekipa Omladinca iz Novog Sela ugostila je sastav Miločajca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije (31 osvojen bod), dok su gosti bili na drugom mestu, sa dva boda zaostatka za liderom.

Republika

Oba trenera su bila pod "glavoboljom" prilikom sklapanja tima za ovaj meč, domaćin je u protokolu imao 13 igrača, dok su gosti "upisali" jednog više. Od prvog minuta cilj na obe strane terena bio je da se stigne do pogotka, i vođstva.

Prvi su u tome uspeli domaći fudbaleri, Boban Atanasković uspeo je da zatrese mrežu mladog golmana Miljana Đorđevića, koji je do tada izvanrednim intervencijama čuvao svoju mrežu, i on je jedan od glavnih krivaca što nije ranije viđen pogodak.

 

 

Do odlaska na odmor domaći su mogli do uvećanja prednosti, međutim Đorđević je pokazao da izrasta u jednog od najboljih golmana u ligi, dok su i gosti imali svojih prilika, ali nisu uspeli da ih realizuju.

Nova promena rezultata viđena je u drugom poluvremenu, kada je na isteku 65. minuta dosuđen kazneni udarac u korist Miločajca. Siguran sa penala bio je Đorđe Bojanić, 1:1.

Nakon izjednačenja, igralo se nešto opreznije na obe strane, ali su i pored takvog pristupa viđene šanse za novu promenu rezultata. Igrači koji su bili na terenu su pružili jako dobru partiju, pa su treneri "teško" odlučivali da izvrše izmene, a možda je na to uticao i mali fudbalera na klupi.

Nakon poslednjeg sudjiskog zvižduka arbitra Strahinića, rezultat je bio 1:1.

Omladinac (Novo Selo) - Miločajac 1:1 (1:0)

Omladinac: Bakuš, Gočanin, Radović, Đorđević, Tanasković (od 46' Đurović), Gavrović, Vukanić, Pantelić, Atanasković, Županjac, Rodić (od 90' Antonijević

Miločajac: Đorđević, Marinković, Nikolić, Šiljković, Trifunović, Gračanac, Grujić, Bulatović, Bojanić, Laković, Zrnzević 

U sledećem kolu Miločajac dočekuje Moravu iz Mrsaća, dok sastav iz Novog Sela ide na gostovanje Radniku sa Ušća.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading