ISTORIJA JE ISPISANA ZA VIKEND: Pitanje šampiona je rešeno - plasman u zonu je obezbeđen! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf vredan titule!

ISTORIJA JE ISPISANA ZA VIKEND: Pitanje šampiona je rešeno - plasman u zonu je obezbeđen! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Ježevica

U okviru 27. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Ježevice iz Velike Ježevice ugostila je sastav Višesave iz Bajine Bašte. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, uz devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, dok su gosti bili na sedmom mestu u ligi.

Republika

Imajući u vidu da je dan pre ovog susreta prvi pratilac Ježevice pretrpeo poraz, aktuelni lider je došao u poziciju da trijumfom reši sve dileme po pitanju šampiona na tri kola pre kraja prvenstva.

Silno su motivisani bili domaći, od prvog minuta krenuli su da opsedaju gol rivala i na isteku 12. minuta su stigli do vođstva. Siguran sa penala bio je Saša Filipović, 1:0 za Ježevicu.

Isti fudbaler je ubrzo sa dva gola u razmaku od samog pet minuta rešio pitanje pobednika u velikoj meri, na isteku 22. minuta prednost Ježevice je već bila tri razlike. Uspeli su gosti da stignu do pogotka na isteku pola sata igre, Nikola Kokorović zatresao je mrežu domaćina, 3:1.

Nastavilo se sa otvorenom, napadačkom igrom od strane domaćina, ali je mreža golmana Aćimovića do odlaska na odmor ostala mirna. Drugo poluvreme proteklo je u klasičnom odrađivanju posla od strane fudbalera Ježevice.

Rezervista Bojan Živković u 75. minutu uvećao je prednost svog tima na 4:1, da bi pred kraj utakmice Filipović svojim četvrtim pogotkom postavio konačnih 5:1 u korist Ježevice.

Ježevica - Višesava (Bajina Bašta) 5:1 (3:1)

Ježevica: Nestorović, Krejović, Đorđević, Stanić, Raković (od 76' Đurović), Cicović (od 46' Živković), Brašnjević, Šmakić (od 80' Rakić), Pešić, Borović, Filipović

Višesava: Aćimović, B. Vasilić, Jovanović, Marković, Mitrović, Aksentijević, Petrović, Andrić, Kokorović, Tomić, N. Vasilić

Ovim trijumfom fudbalski klub Ježevica je po prvi put u istoriji stigao do plasmana u zonski stepen takmičenja, na tri kola pre kraja sezone aktuelni lider ima deset bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading