TIM IZ SJENICE SIGURAN NA GOSTOVANJU U KREMNIMA: Jako kvalitetan meč prikazali su fudbaleri Tare i Sloge!

Autor:

Sport

20.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično pripremljen teren, korektna publika, fer igra obe ekipe, mnogo lepih akcija i pet golova obeležili su ovaj susret.

TIM IZ SJENICE SIGURAN NA GOSTOVANJU U KREMNIMA: Jako kvalitetan meč prikazali su fudbaleri Tare i Sloge!

Foto: FK Sloga Sjenica

U okviru 27. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Tare iz Kremne ugostila je sastav Sloge iz Sjenice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije i 32 osvojena boda, dok su gosti bili na petom mestu sa 13 bodova više.

Republika

Mlađa, poletnija i fizički bolje spremnija ekipa Sloge od samog početka nametnula je svoju igru, mirno su gradili napade izabranici trenera Hadžovića i ubrzo su gosti stigli do vođstva. Igrao se 15. minut kada je Bilal Dacić pronašao rupu u odbrani rivala, izašao je ispred golmana Rolja, driblao ga i poslao loptu u praznu mrežu, 1:0.

Ubrzo nakon toga isti igrač je gotovo identičnim načinom duplirao prednost Sloge, gosti vode 2:0 na isteku 18. minuta. Mogli su fudbaleri tima iz Sjenice da uvećaju vođstvo do odlaska na odmor, međutim napadači nisu bili precizni.

Početak drugog poluvremena doneo nam je bolju igru domaćina, što je dovelo do pogotka u mreži Sloge. Nakon nespretne reakcije rivala, najbolje se snašao Bojan Mitrović, koji je savladao golmana Kalendera, ekipa Tare stiže na gol zaostatka.

Konsolidovali su svoje redove gosti nakon toga, kroz pas igru tražili su poziciju da ugroze gol rivala, ali su golman Rolj, zajedno sa odbranom Tare bili na visini zadatka. Na isteku 67. minuta zbog drugog žutog kartona Luka Despić ide ranije na tuširanje, domaći ostaju sa deset igrača u polju.

Igrao se 76. minut kada su gosti inicijativu i brojčanu nadmoć pretvorili u novi pogodak. Brza akcija Vatića i Malićevića, koji je preciznim udarcem sa nekih 18 metara pogodio gol rivala, 3:1. 

Pitanje pobednika je tada u velikoj meri bilo rešeno, domaćin je pokušao da uvede meč u neizvesnu završnicu, međutim gosti iz kontranapada stigli do četvrtog pogotka. Vatić je asistirao Daciću, koji je overio svoj het-trik, 4:1 za Slogu.

Tara (Kremna) - Sloga (Sjenica) 1:4 (0:2)

Tara: Rolj, Milosavljević, Makanjić, Simanić, Erić, Pavlović, Lazović (od 27' Đorđević), Despić (od 38' Misailović), Mitrović (od 81' Zekanović), Todorović, Bjeličić (od 81' Milosavljević)

Sloga: Kalender, Muhović, Duran, Tarić, A. Hadžović, S. Hadžović, Dacić, Hodžić, Malićević, Etović, Vatić 

Na današnjoj utakmici imali smo i jedan kuriozitet, u timu Sloge utakmicu su počeli otac i sin, Sabahudin (49) i Almin(19) Hadžović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading