NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE: Strašno važna tri boda osvojena su protiv tima iz gornjeg dela tabele!

Autor:

Sport

19.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč prepun šansi i dobre fudbalske igre.

NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE: Strašno važna tri boda osvojena su protiv tima iz gornjeg dela tabele!

Foto: FK Popadić

U okviru 22. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad) ekipa Popadića ugostila je sastav Rajca iz Kadine Luke. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije i 24 osvojena boda, dok su gosti bili na petom mestu sa 11 bodova više.

Republika

Jako bitan meč za domaćina, dok su gosti na sredini tabele, i bez briga po pitanju opstanka u ligi. Od prvog minuta fudbaleri Popadića krenuli su sa inicijativom, vodili su glavnu reč na terenu, ali nisu uspevali da postignu vodeći pogodak.

Na isteku 33. minuta dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćina, isti je u pogodak pretvorio Miloš Miljković, 1:0 za Popadić. Veliko slavlje navijača na tribinama.

Šest minuta kasnije Aleksandar Dragićević uspeo je da savlada golmana Mirkovića, 2:0, greška u zadnjoj liniji rivala je na pravi način iskorišćena. Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo.

Za vreme pauze izvršene su po dve izmene na obe strane terena. Za vreme odmora gosti su konsolidovali svoje redove i u nastavku utakmice su zaigrali dosta bolje.

Bili su fudbaleri Rajca konkretniji u drugom poluvremenu, stvarali su prilike, linije su postavili visoko, što je ostavilo prostora za kontranapade. 

Odbrana Popadića na čelu sa golmanom Lazićem uspevala je da odbije sve nalete rivala, dok su gosti pokušavali da postignu pogodak kako bi uveli meč u neizvesnu završnicu. Igrao se 78. minut kada je kontranapad domaćina završen pogotkom.

Brza tranzicija i "sveže noge" rezerviste Nemanje Novakovića doveli su do uvećanja prednosti Popadića na 3:0, Novaković je kontranapad završio pogodkom. Nakon toga gosti su u potpunosti pali, nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo.

Popadić - Rajac (Kadina Luka) 3:0 (2:0)

Popadić: Lazić, Stanojević, Trišić (od 46' Živanović), Ilić, Dragojević (od 84' Šakanović), Janković (od 84' N. Dragićević), A. Dragićević (od 61' Novaković), Mišić (od 46' Živković), Miljković, Šinik, Tekić

Rajac: Mirković, Srećković, Marković, Milašinović, Nikolić (od 77' S. Spasojević), Radojević, Gajić (od 46' Sekulić), Petković, Janković (od 46' Kovačević), Marjanović, D. Spasojević (od 61' Kusturić)

U sledećem kolu Rajac dočekuje Polet (Popučke), dok sastav Popadića ide na gostovanje Kolubari 2 iz Valjeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading