SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA PROŽIVLJAVA TORTURU! Napadnuta Mina Naumović, voditelju pala roletna!

Autor:

Zabava

16.07.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njenog izgleda gore društvene mreže.

SUPRUGA OGNJENA AMIDŽIĆA PROŽIVLJAVA TORTURU! Napadnuta Mina Naumović, voditelju pala roletna!

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

Mina Naumović, supruga popularnog voditelja Ognjena Amidžića, privukla je pažnju javnosti svojim izgledom i izazvala brojne spekulacije o mogućim estetskim intervencijama. Prepoznatljiva po punim usnama, plavim očima i dugoj crnoj kosi, Mina je više puta isticala da je sve prirodno i da nije imala nikakve korekcije na licu ili telu. Ova tvrdnja izazvala je živu raspravu na društvenim mrežama, gde su se nizali komentari korisnika Tvitera.

- Je l' ova sponzoruša stvarno misli da će neko da joj poveruje da je sva prirodna i na nema ništa urađeno, pa čak ni usta? Važi, evo, poverovali smo... - glasi jedan komentar korisnika Tvitera koji je Mina objavila.

- Ova Ognjenova se ubi da nam svima dokaže kako ima "prirodne" usne, pa kači čukunbabu, navrbabu, kurđela, askurđela na Instagram da svi vidimo taj gen - glasio je drugi komentar.

 

Ognjen Amidžić, suprug Mine Naumović, stao je u odbranu svoje supruge, tvrdeći da je ona "100% prirodna" i da nije imala nikakve estetske intervencije. "Ni 1% gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu," rekao je Ognjen, pokušavajući da demantuje špekulacije.

Mina Naumović, inače koleginica Ognjena Amidžića, često je bila na meti kritika javnosti, koja je sumnjala u njenu tvrdnju o prirodnom izgledu. Mnogi su je optuživali da je preterala sa estetskim korekcijama, ali ona i dalje ističe svoju prirodnu lepotu. Ognjen Amidžić, nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, uplovio je u vezu sa Minom Naumović, te su njih dvoje često bili predmet interesovanja medija i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading