NEVEROVATNO! ENGLEZI STALI NA STRANU HOLANDIJE! Sudija je pogrešio

Autor:

Sport

11.07.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta se sve svira kao penal.

NEVEROVATNO! ENGLEZI STALI NA STRANU HOLANDIJE! Sudija je pogrešio

Foto: Tanjug/AP

Sinoćnji polufinalni meč Evropskog prvenstva između Holandije i Engleske bio je obeležen kontroverznom odlukom sudije Feliksa Cvajera da dosudi penal za Englesku nakon duela Harija Kejna i Denzela Damfrisa. I dok su Englezi slavili plasman u finale, mnogi su smatrali da je Holandija oštećena, među kojima su se istakli i nekadašnji reprezentativci Engleske, Džejmi Karager i Geri Nevil.

 

 


Džejmi Karager je putem društvene mreže "Iks" izrazio svoje nezadovoljstvo odlukom sudije, poručivši da situacija "nije videla penala". Njegova reakcija uz emotikone koji plaču od smeha jasno je pokazala da smatra kako dosuđeni penal nije bio opravdan.

 

 

 

 


Nakon Karagera, svoje nezadovoljstvo izrazio je i Geri Nevil, ističući da je odluka sudije bila "apsolutna sramota". Kao bivši defanzivac, Nevil je naglasio da ne vidi kako bi fudbaler Holandije mogao drugačije da reaguje u datoj situaciji te da dosuđeni penal nije opravdan.

 

 

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Geri Nevil

 


Ove reakcije nekadašnjih fudbalera, sada komentatora i analitičara, dodatno su podgrejale polemiku oko spornog penala i izazvale reakcije navijača i stručne javnosti širom Evrope.

 

 


S obzirom na to da je ova situacija postala glavna tema nakon sinoćnje utakmice, očekuje se da će se rasprava o odluci sudije nastaviti i u narednom periodu, a da će se sporni trenuci iz meča između Holandije i Engleske još dugo pamtiti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading