PA, OVO JE NEVIĐENO! ČUVAR UKLIZAO MORATI I POVREDIO GA TOKOM SLAVLJA! Prekinuto radovanje Španaca (VIDEO)

Autor:

Sport

09.07.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nečuvena scena

PA, OVO JE NEVIĐENO! ČUVAR UKLIZAO MORATI I POVREDIO GA TOKOM SLAVLJA! Prekinuto radovanje Španaca (VIDEO)

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Španije je prvi finalista Evropskog prvenstva, pošto je savladala u Minhenu Francusku sa 2:1 (2:1).

Posle onolikih "uspavanki" u nokaut fazi EVRO, malo ko je očekivao da ćemo u polufinalu gledati ovako spektakularan meč, ali čim se zakotrljala lopta na Alijanc Areni, bilo je jasno da će večerašnji evropski klasik biti drugačiji.

Međutim, po završetku meča, dogodila se neviđena scena tokom slavlja Španaca!

Kapiten "furije" Alvaro Morata povredio je koleno u nesrećnom incidentu nakon što je član obezbeđenja uklizao u želji da dođe do navijača koji je uleteo na teren i udario u njega samo nekoliko minuta nakon što je njegova zemlja obezbedila plasman u finale.

Samo nekoliko trenutaka nakon završetka utakmice i okupljanja španskih igrača za proslave, može se videti kako čuvar klizi na terenu i udara u Moratinu nogu. Napadač Atletiko Madrida je bio vidno u bolu dok mu se koleno uvijalo od udarca i bio je vidno uznemiren dok se sklanjao odatle. Još uvek nije jasno da li je povreda Moratinog kolena ozbiljna, ali svakako je bacila senku na proslave Španije sa potencijalno povređenim kapitenom. Zaista nečuvena scena.

Podsetimo, Španci su do pobede došli pogocima Jamala i Olma, a za trofej će se 14. jula u Berlinu boriti sa boljim iz sutrašnjeg polufinala Engleska - Holandija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading