SUZE ZA KRAJ: Gudelj okačio kopačke o klin - odluka nije bila laka! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2024

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravlje je ipak važnije od bilo čega drugog.

SUZE ZA KRAJ: Gudelj okačio kopačke o klin - odluka nije bila laka! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/dragigudelj/printscreen

Dragiša Gudelj, brat poznatog srpskog fudbalera Nemanje Gudelja, doneo je tešku odluku da završi svoju karijeru zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Ovaj mladi fudbaler je pretrpeo dva srčana zastoja u toku 2023. godine, što ga je navelo da se suoči sa surovom realnošću i okonča svoje aktivno učešće na terenu.

Prvi srčani zastoj se dogodio u martu 2023. godine, kada je Dragiša bio klinički mrtav tokom neverovatnih tri i po minuta. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj intervenciji medicinskog tima, uspeo je da se vrati u život. Nakon oporavka, ugrađen mu je defibrilator koji mu je omogućio da se vrati na teren.

Nažalost, u decembru iste godine, situacija se ponovila. Dragiša je kolabirao na terenu tokom meča njegove ekipe Kordobe protiv Melilje. Nakon što je hitno prebačen u bolnicu, lekari su mu preporučili da okonča svoju fudbalsku karijeru kako bi sačuvao svoj život. Nakon teške borbe i razgovora sa porodicom, prijateljima i lekarima, Gudelj je doneo konačnu odluku.

U emotivnom obraćanju putem društvenih mreža, Dragiša je podelio svoju odluku sa javnošću. Kroz suze, priznao je da je teško doneti ovakvu odluku, ali da je svestan da je to jedini ispravan korak za njega. Podsetio se detinjstva, istakavši da je od malih nogu trenirao fudbal i sanjao o profesionalnoj karijeri. Podelio je svoje najteže trenutke kada je kolabirao na terenu, ističući zahvalnost što je imao priliku da ponovo zaigra za Kordobu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

 

Dragiša je zahvalan na podršci koju je dobio od porodice, prijatelja i navijača tokom svoje fudbalske karijere. Šalje snažnu poruku o hrabrosti i odlučnosti da se suočimo sa izazovima života. Iako se rastaje od terena, Dragiša se nada da će moći da nastavi da doprinosi fudbalskoj zajednici na drugačije načine, ističući da je ponosan što je postao kapiten Kordobe i što je imao priliku da ostavi svoj pečat u svetu fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading