GOREO JE BEOGRAD: Zajedničkim snagama u nove pobede - Delije priredile spektakl u prestonici! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u režiji navijača Crvene zvezde.

GOREO JE BEOGRAD: Zajedničkim snagama u nove pobede - Delije priredile spektakl u prestonici! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde ušli su u novu sezonu ubedljivim trijumfom nad ubnskim Jedinstvom. Pred oko 12.500 navijača crveno-beli su golovima Šerifa Endiajea, Aleksandra Kataija i novajlije Bruna Duartea ostvarili trijumf rezultatom 4:0, a već u subotu 27. jula na programu je novo prvenstveno iskušenje kada će na Topčidersko brdo stići lučanska Mladost.

I na navedenom meču sedmostruki uzastopni šampion Srbije imao je veliku podršku svojih vernih navijača, a kako se najavljuje stadion "Rajko Mitić" će i predstojećeg vikenda biti dobro popunjen.

Sjajnu uvertiru pred navedeni prvenstveni duel imali su navijači Crvene zvezde, popularne Delije. Najvatrenije pristalice crveno-belih prosto su zapalile Beograd.

Nekoliko navijačkih grupa iz različitih krajeva prestonice uz neizbežan vatromet i pirotehnička sredstva pozvali u sve ljubitelje fudbala kojima venama teče crveno-bela krv da u subotu zauzmu svoje mesto na tribinama Marakane i pomognu izabranicima trenera Vladana Milojevića da zabeleže novi prvenstveni trijumf.

 

 

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Miloejvić je na deset takmičarskih mečeva predvodio crveno-bele protiv Mladosti računajući oba mandata, a crveno-beli su na čelu sa iskusnim stručnjakom do sada postizali više od dva gola u proseku na utakmicama sa timom iz Lučana.

Prvi meč kao trener Zvezde, Milojević je imao protiv Mladosti 22. oktobra 2017. godine na domaćem terenu. Zvezda je slavila sa 2:1, da bi potom postigli čak pet golova na gostovanju u Lučanima iste sezone u trijumfu od 2:5.

Naredne takmičarske godine crveno-beli su se sastali čak pet puta sa Lučancima, od toga tri puta u prvenstvu i dva puta u okviru polufinala Kupa Srbije. Zabeležili su četiri pobede, uz jedan remi u kupu, ali i stekli odličnu gol razliku od 10:3 u sezoni 2018/19.

U istom ritmu je igrala Crvene zvezda protiv tima sa stadiona “SRC mr Radoš Milovanović” i naredne takmičarske godine. Ostvarena je pobedu od 2:0 kao domaćin i 0:1 kao gost. Takođe, pri povratku Vladana Milojevića na klupu trofejnog tima u sezoni 2023/24 savladana je Mladost u Lučanima sa 0:1 u okviru plej-ofa domaćeg prvenstva.

Priliku da nastave niz i potencijalno uvećaju prosek datih golova, crveno-beli će imati u subotu, 27. jula od 20 sati kada ćemo se sastati sa Mladosti u okviru drugog kola Superlige Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading