''NEK SE PONOVI DRUGO KOLO, JUL I MLADOST NA MARAKANI'': Zvezda na originalan način pozvala navijače na meč protiv Lučanaca!

Autor:

Sport

25.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije nastavlja sa odbranom trona.

''NEK SE PONOVI DRUGO KOLO, JUL I MLADOST NA MARAKANI'': Zvezda na originalan način pozvala navijače na meč protiv Lučanaca!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su takmičenje u Superligi Srbije spektakularnom pobedom nad ekipom Jedinstva sa Uba rezultatom 4:0. Ova ubedljiva pobeda postavila je visoke standarde za tim Vladana Milojevića u novoj sezoni.

Subota donosi novi izazov za Crvenu zvezdu, ovoga puta protiv ekipe Mladosti iz Lučana. Klub je na originalan način uputio poziv navijačima da ispune tribine stadiona. Očekuje se da će atmosfera na Marakani biti vatrenija nego ikada. 

U julu 2021. godine, Crvena zvezda je odmerila snage sa istim rivalom, a utakmicu je pratilo impresivnih 12.427 zvezdaša. Domaći tim je slavio rezultatom 1:0, a jedini gol na meču postigao je Mirko Ivanić. Ovaj susret je ostao urezan u sećanju navijača, te se očekuje da će i predstojeći duel izazvati istu, ako ne i veću, euforiju među navijačima.

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Crvene zvezde i Delije

- Fudbalere Crvene zvezde u subotu, 27. jula od 20 časova očekuje utakmica drugog kola Superlige Srbije za sezonu 2024/25, kaa će se sastati sa ekipom iz Lučana, a istorijski podaci govore da su zvezdaši uživali u mečevima protiv Mladosti, koji su odigrani u julu mesecu - započeli su iz Ljutice Bogdana i nastavili:

- Najveću podršku u 21. veku na utakmici protiv Mladosti iz Lučana na stadionu “Rajko Mitić”, kada je reč o jesenjem delu takmičenja crveno-beli su imali upravo tokom jula meseca i to u sezoni 2021/22. Tada je meč crveno-belih na Marakani pratilo 12.427 zvezdaša, koji su uživali u trijumfu našeg tima. Prvotimci Zvezde su slavili na domaćem terenu 24. jula 2021. godine rezultatom 1:0, a u listu strelaca se upisao Mirko Ivanić na asistenciju Aleksandra Kataija - navode crveno-beli i dodaju:

- Interesantan je podatak i da je pomenuti duel odigran u drugom kolu nacionalnog prvenstva, kao što će to biti slučaj i za tri dana, kada će se izabranici Vladana Milojevića od 20 sati sastati na Marakani sa ekipom Mladosti iz Lučana. Zvezdaši, vidimo se! - ističu iz Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading