UŽAS: Loše vesti stižu iz Amerike - mladi košarkaš PROPUŠTA kompletnu sezonu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstoji mu dug proces oporavka.

UŽAS: Loše vesti stižu iz Amerike - mladi košarkaš PROPUŠTA kompletnu sezonu!

Foto: Starsport

Mladi srpski košarkaš, Nikola Topić, suočava se sa izazovom propuštanja cele sezone 2024/2025 zbog operacije prednjih ukrštenih ligamenata. Operacija je uspešno izvedena na jednom Institutu u Los Anđelesu, a prisustvovao je i medicinski tim Oklahome, koja je nedavno draftovala srpskog igrača.

Mladi plejmejker je izabran kao 12. pik na NBA draftu, što predstavlja značajan uspeh nakon impresivnih partija u Megi i Crvenoj zvezdi. Očekivanja su bila visoka, ali je sada Topić suočen sa izazovom oporavka od povrede.

Dobra vest za Topića je što je Oklahoma spremna da ga podrži kroz proces oporavka. Tim već nekoliko godina radi na izgradnji tima i razvoju mladih igrača, te je jasno da imaju dugoročne planove sa talentovanim srpskim košarkašem. Prošle sezone, Oklahoma je zauzela prvo mesto u Zapadnoj konferenciji sa impresivnih 57 pobeda i 25 poraza.

Foto: www.profimedia.rs

Mladi košarkaš nakon NBA drafta

 

U protekloj sezoni, Topić je igrao za Crvenu zvezdu u regionalnoj ABA ligi, ostvarujući impresivne statistike. Sa prosečno ostvarenih 15,1 poen, 5,9 asistencija i 3,2 skoka po utakmici, Topić je pokazao izuzetnu igračku sposobnost i doprinos timu. Njegov talenat i angažovanje su bili naročito prepoznati kada je proglašen za najboljeg mladog igrača ABA lige u sezoni 2023/2024.

Mladi košarkaš predstavlja svetlu budućnost srpske košarke, a njegov prelazak u NBA ligu je još jedan dokaz kontinuiranog uspona srpskih košarkaša na globalnoj sceni.

Nikola Topić će morati da pruži svoj maksimum u procesu rehabilitacije kako bi se vratio na teren spremniji i jači nego ikad. S obzirom na podršku koju pruža Oklahoma, Topić ima sve uslove da se vrati na vrhunski nivo i nastavi da ostvaruje svoje košarkaške snove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading