KO JE BRAT NIKOLE JOKIĆA? Ovo nije prvi put da ima probleme sa zakonom

Autor:

Sport

25.07.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić ističe značaj svoje porodice u svom životu i karijeri.

KO JE BRAT NIKOLE JOKIĆA? Ovo nije prvi put da ima probleme sa zakonom

Foto: Starsport

Najstariji od braće Jokić, Strahinja, suočava se sa optužbama za napad trećeg stepena, a 21. avgusta je zakazano novo saslušanje u vezi sa ovim slučajem. Mediji su došli u posed policijskih dokumenata u kojima se navodi da je Strahinja Jokić branio starijeg čoveka na meču između Denvera i Los Anđeles Lejkersa u aprilu. On tvrdi da nije učinio ništa loše, ali snimak incidenta, koji se brzo proširio društvenim mrežama, jasno pokazuje verbalni i fizički sukob između Strahinje i napadnutog muškarca. Ova situacija je šokirala čitavu planetu i privukla pažnju javnosti.

- Kada su ga policajci kontaktirali, Strahinja Jokić im je rekao da smatra da nije učinio ništa loše jer je branio starijeg čoveka kog poznaje dugo vremena - mediji SAD.

Strahinja Jokić je vrlo voljen i popularan u Denveru, gde braća već neko vreme žive zbog Nikoline košarkaške karijere. Rođen je 1982. godine i i sam se bavio košarkom, ali je okončao sportsku karijeru zbog problema sa leđima. Iako možda nije bio toliko talentovan kao njegov brat Nikola, Strahinja je poznat po svojoj strasti prema košarci i mržnji prema gubljenju.

 

 


Nikola Jokić ističe značaj svoje porodice u svom životu i karijeri. On naglašava da ne bi bio toliko uspešan bez podrške svoje porodice, uključujući i svoju suprugu, brata i ostale članove porodice. Braća Jokić često privlače pažnju javnosti svojim vatrenim navijanjem za Nikolu, kao i svojim žarom prilikom slavlja njegovih uspeha.

 

 

Ne samo ćerka, moja žena je tu takođe, bila je uz mene od prvog dana, čak i u Beogradu. Tu je i moj brat koji živi sa mnom. U stvari, svi smo živeli zajedno u jednom trenutku, pa je to bio cirkus. Ali oni su svi deo mog života. Mnogo znači, a bez njih ne bih bio ovde 100 posto – rekao je Nikola nedavno.

 

 

– Strahinja igra košarku, nije tako talentovan, ali mrzi da gubi – rekao je jednom prilikom Nikola Jokić, a mediji su pisali da je on okončao sportsku karijeru zbog problema s leđima.

Kada smo prvi put uspostavili kontakt, otišao sam u Sombor, našao porodicu igrača i pričao sa njima. Ta porodica je sjajna, veoma stabilna, staromodna srpska porodica, koja zaista veoma dobro brine o deci. Bili su veoma srećni zato što je tako velika agencija zaintresovana za klinca koji, uzgred rečeno, nikad nije bio na treningu prvog tima. I prihvatili su da pristupe agenciji, ali hteli su da mene vide – rekao je Miško Ražnatović, Nikolin agent.

Dva dana kasnije su došli, razgovarali smo, stvorila se veoma dobra hemija. Posebno kada je u pitanju Strahinja, njegov stariji brat, on je bio tu. U tom momentu je bio veoma važan za tu odluku i za mnoge druge odluke. I u Srbiji mu je veoma pomogao da pomogne to što jeste, a bilo je veoma teško – prisetio se on.

Mediji su pisali o problemima sa zakonom koje je Strahinja Jokić imao 2019. godine, kada je bio osumnjičen za nasilje nad jednom ženskom osobom. Nakon optužbi za napad drugog stepena, Strahinja se izjasnio krivim po dve tačke i dobio je odloženu kaznu. On je odlučio da ne eksponira mnogo svoj privatni život, ali je neko vreme viđan u društvu devojke na košarkaškim halama na Nikolinim mečevima.

U zaključku, Strahinja Jokić, najstariji od braće Jokić, suočava se sa optužbama za napad trećeg stepena, dok istovremeno uživa u velikoj popularnosti među ljubiteljima košarke u Denveru. Njegova uloga u podršci bratu Nikoli i njegovi lični problemi sa zakonom dodatno su privukli pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading