ISPLIVALI NOVI DETALJI HAPŠENJA BRATA NIKOLE JOKIĆA: Zbog ovoga su ga pronašli (VIDEO)

Autor:

Sport

25.07.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve krive društvene mreže.

ISPLIVALI NOVI DETALJI HAPŠENJA BRATA NIKOLE JOKIĆA: Zbog ovoga su ga pronašli (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter/misko4raznatovic

Uzbudljive vesti stižu iz Amerike, gde je Strahinja Jokić, brat poznatog srpskog košarkaša Nikole Jokića, uhapšen zbog fizičkog napada na utakmici u Denveru. Incident se dogodio u "Bol areni" u aprilu ove godine, kada su braća Jokić imala sukob sa jednim navijačem tokom utakmice između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa. Verbalni obračun na tribinama završio se fizičkim napadom, kada je Strahinja udario navijača u lice.

Policija je brzo reagovala nakon što je snimak incidenta postao viralan na društvenim mrežama. Zahvaljujući tetovaži na vratu, identitet napadača je otkriven, što je dovelo do hapšenja Strahinje Jokića i podizanja optužnice za krivično delo trećeg stepena.

 

 


Navijač koji je bio žrtva napada prvobitno nije želeo da tuži Srbina, međutim, kasnije se predomislio i podneo je tužbu. Policija je razgovarala i sa Strahinjom, koji je izjavio da ne smatra da je uradio bilo šta loše, te da je na taj način branio starijeg čoveka koga dugo poznaje.

Strahinja Jokić se pojavio na sudu u utorak, a saslušanje mu je zakazano za 21. avgust. Ovaj slučaj je privukao veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je reč o bratu jednog od najpoznatijih srpskih košarkaša u svetu.

Kako će se ovaj slučaj dalje razvijati, ostaje da vidimo u narednim mesecima. U međuvremenu, javnost je zainteresovana da čuje stavove obe strane, kao i da sazna kako će ovaj događaj uticati na karijeru Nikole Jokića, jednog od najcenjenijih košarkaša današnjice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading