IZ PARIZA NA MALI KALEMEGDAN? Delije u transu - stigla je i potvrda crveno-belih! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višenedeljne spekulacije dobijaju svoj epilog.

IZ PARIZA NA MALI KALEMEGDAN? Delije u transu - stigla je i potvrda crveno-belih! (VIDEO)

Foto: Starsport

Grčki košarkaški velikan Olimpijakos objavio je jutros informaciju da se u redove crveno-belih vraća bugarski internacionalac Saša Vezenkov koji napušta najbolju košarkašku ligu na svetu, NBA. Očekivanja su konačno ispunjena, a transfer Vezenkova u Pirej sa nestrpljenjem se očekivao i na Malom Kalemegdanu.

Vezenkov je dao izjavu povodom svog povratka, ističući da se vratio porodici i naglasivši zahvalnost za prošla iskustva, ali i uzbuđenje zbog onoga što ih tek čeka. Ova vest je izazvala veliko interesovanje među ljubiteljima košarke, pogotovo jer je Vezenkov nedavno odlučio da napusti Toronto, odrekavši se ugovora vrednog šest miliona evra. Šuška se da je od Olimpijakosa dobio čak 20 miliona, kuću i automobil, što je svakako impresivna ponuda.

 

 

Dolazak Vezenkova u Olimpijakos može imati značajan uticaj na dalje transferne aktivnosti. Postoji mogućnost da će se Filip Petrušev vratiti u Crvenu zvezdu, što je takođe tema koja je privukla pažnju u poslednjim danima.

O povratku srpskog reprezentativca na Mali Kalemegdan spekulisalo se nedeljama unazad, a kao preduslov realizacije transfera pominjao se upravo povratak bugarskog košarkaša u Grčku.

Sada se očekuje da sportski sektor aktuelnog srpskog i regionalnog šampiona potvrdi povratak sjajnog košarkaša koji će predstavljati veliko pojačanje za predstojeća iskušenja u sezoni 2024/25.

Da podsetimo, Filip Petrušev je tokom jučerašnjeg pre podneva otputovao sa srpskom košarkaškom reprezentacijom na Olimpijske igre u Pariz, gde će puleni selektora Svetislava Pešića u grupnoj fazi takmičenja odmeriti snage sa selekcijama Sjedinjenih Američkih Država (28. jul), Portorika (31. jul) i Južnog Sudana (3. avgust).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading