"U HUMSKOJ ĆE SVE BITI MNOGO BOLJE"! Nekadašnji defanzivac izjavom šokirao sportsku javnost: "Partizan može do Lige šampiona"?!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na čemu temelji toliki optimizam?

"U HUMSKOJ ĆE SVE BITI MNOGO BOLJE"! Nekadašnji defanzivac izjavom šokirao sportsku javnost: "Partizan može do Lige šampiona"?!

Foto: Starsport

Nemanja G. Miletić sa nekadašnjim saigračima iz Partizana

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz od Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2 u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Nakon utakmice u Lublinu, mnogi su otpisali crno-bele, smatrajući da je gotovo nemoguće nadoknaditi veliku prednost koju je stekao Dinamo. Međutim, bivši štoper Partizana, Bojan Ostojić, izneo je svoje viđenje situacije, ističući da je razočaran zbog brzog primljenog tri gola, ali da veruje u mogućnost preokreta.

Ostojić je naglasio da je utakmica završena bolnim porazom, ali da veruje da Partizan može da pokaže potpuno drugačije lice u revanšu.

- Bolan poraz, ali ne može se iz ove kože. Dobro su krenuli i jako mi je krivo za krajnji rezultat. Nisu bili skoncentrisani jer su primili tri gola u relativno kratkom vremenskom periodu i mislim da je to uticalo loše na njih, nisu mogli da se rezultatski vrate u igru - istakao je nekadašnji defanzivac crno-belih u razgovoru za "Informer" i dodao:

- Krivo mi je što se igra bez navijača, ali imamo veliku prednost domaćeg terena. Partizan ima veliku priliku da u revanšu popravi utisak, siguran sam da mogu da se izvuku. Dali smo dva fantastična gola, siguran sam da će u Humskoj sve ići mnogo bolje.

 

Republika

Foto: Starsport

U poljskom Lublinu Partizan je doživeo jedan od najtežih poraza u klupskoj istoriji

 

Optimizma ne nedostaje:

- Ekipa Partizana ima neosporan kvalitet za evropsku scenu. Ne razmišljam o Ligi Evrope i Ligi konferencija, siguran sam da će crno-beli proći kvalifikacije za Ligu šampiona. Još dok sam bio igrač, a i sada kao trener, naučio sam da gledam pozitivno na stvari, tako da sam ubeđen da će Partizan savladati Dinamo iz Kijeva. Igrači moraju da izvuku pouku sa prvog meča, da se fokusiraju na terenu i pokažu ono što jesu i da su tu gde jesu isključivo svojom zaslugom.

Da podsetimo, revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je poslednjem dana meseca jula na stadionu u Humskoj, a ovoga puta crno-beli zbog kazne neće imati podršku svojih navijača sa tribina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading