SKANDAL U AMSTERDAMU: Navijači Vojvodine lišeni slobode!

Autor:

Sport

25.07.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Vojvodine se još uvek nije niko oglasio.

SKANDAL U AMSTERDAMU: Navijači Vojvodine lišeni slobode!

Foto: Starsport

Grupa navijača Vojvodine uhapšena je u centru Amsterdama zbog nošenja majica sa natpisom "ACAB" ili "All Cops Are Bastards". Ova akcija je privukla pažnju domaćih medija, a incident se dogodio uoči meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i domaćeg Ajaksa. Navijači su nosili majice sa spornim natpisom, što je izazvalo reakciju lokalnih vlasti.

FK Vojvodina još se nije zvanično oglasio povodom ovog slučaja. Očekuje se da će klub uskoro izdati saopštenje u vezi sa incidentom u Amsterdamu, a javnost sa nestrpljenjem očekuje reakciju kluba na postupke njegovih navijača.

Foto: Starsport

Navijači Vojvodine

Procenjuje se da je oko stotinjak navijača stiglo iz Novog Sada u Amsterdam da podrži svoj omiljeni klub na meču protiv Ajaksa. Ovaj događaj je privukao pažnju javnosti i pokrenuo raspravu o ponašanju navijača i njihovom uticaju na imidž kluba.

Novi incident u Amsterdamu sa uhapšenim navijačima Vojvodine postavlja pitanje o ponašanju navijača i uticaju takvih događaja na imidž srpskih fudbalskih klubova u evropskim takmičenjima. Očekuje se dalji razvoj situacije i reakcije relevantnih institucija i klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading