"ĐAVOLI" PIŠU ISTORIJU: Evropska premijera Kragujevčana - evo gde možete gledati duel Radničkog 1923 i barskog Mornara!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se u Evropu krene.

"ĐAVOLI" PIŠU ISTORIJU: Evropska premijera Kragujevčana - evo gde možete gledati duel Radničkog 1923 i barskog Mornara!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca suočava se sa izazovom kvalifikacija za Ligu konferencija, a u četvrtak od 20 časova, igraće utakmicu protiv Mornara iz Bara. Ova utakmica predstavljaće priliku za igrače da pokažu svoje veštine i borbeni duh pred domaćom publikom, te se očekuje velika podrška sa tribina.

Za sve ljubitelje fudbala koji neće moći da prisustvuju ovom meču uživo, postoji mogućnost praćenja direktnog prenosa na televiziji Arena sport Premium 2. To će omogućiti navijačima širom Srbije da budu uz svoj omiljeni tim čak i ako se ne nalaze na stadionu.

Trener Kragujevčana, Feđa Dudić, izrazio je optimizam uoči predstojeće utakmice:

- Očekujem da igramo našu prepoznatljivu igru, po kojoj smo bili poznati prošle sezone. Nismo slučajno izborili ove kvalifikacije i to želimo i na terenu da pokažemo - istakao je strateg Kragujevčana u razgovoru za "Sport klub".

Foto: Starsport

Strateg Kragujevčana ne skriva optimizam

 

Trenera Kragujevčani nije zabrinuo ni startni poraz u domaćem šampionatu:

- Očekujem da igramo našu dobru prepoznatljivu igru, po kojoj smo bili poznati prošle sezone. U prvom kolu superligaškog karavana smo kiksnuli i izgubili od Železničara. Nismo znali da iskoristimo neke svoje šanse, grešili smo bez veze i na kraju je protivnik slavio. Sada želimo da se iskupimo za to i počnemo na najbolji mogući način našu evropsku priču. Nismo slučajno izborili ove kvalifikacije i to želimo i na terenu da pokažemo.

Fudbalska groznica će zahvatiti Leskovac, gde će se odigrati ovaj važan meč, a očekuje se da će fudbaleri Radničkog 1923 pružiti vrhunsku igru i ostvariti povoljan rezultat pred nastavak takmičenja. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove utakmice i nadaju se uspehu svog omiljenog tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading