SPORTSKI SAVEZ SRBIJE POSETIO ALEKSANDROVAC: Nova energija u Aleksandrovcu se odmah primeti

Autor:

Sport

25.07.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatram da je važno ulagati u sport.

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE POSETIO ALEKSANDROVAC: Nova energija u Aleksandrovcu se odmah primeti

Foto: SSS

U Aleksandrovac sa novom predsednicom opštine Jelenom Paunović stigla je i nova pokretačka energija. I u Savezu sportova Aleksandrovac došlo je do promena, za predsednika je izabran Vladica Pribanović, a prvim kontaktom izrazili su želju da učestvuju u akcijama Sportskog saveza Srbije. Tako su ove godine i u Župu stigle Seoske igre Sportskog saveza Srbije. 

Republika

Foto: SSS

 

 

Kako bi se sport izdigao na viši nivo, a zdrav način života i rekreacija bili još dostupniji građanima Aleksandrovca, organizovan je sastanak sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije. Generalni sekretar SSS Goran Marinković i stručni saradnik za teritorijalne sportske saveze Petar Šundić na sastanku sa predsednicom opštine Paunović i predsednikom Saveza sportova Alelsandrovac Pribanovićem upoznali su se sa svim detaljima u sportu. Tom prilikom obišli su i terene kao i halu sportova.

Republika

Foto: SSS

 

 

- Nova energija u Aleksandrovcu se odmah primeti, imaju dosta ideja, a prve znake operativnosti pokazali priključivanjem u akcije Sportskog saveza Srbije. Na svima u sferi sporta su veliki izazovi, ali moraju imati i strpljenja za procese koji zahtevaju vreme kako bi se i sportska infrastruktura poboljšala. Takođe na klubovima je da se svojim radom, kako sa mlađim selekcijama tako i takmičarskim ekipama, dokažu kako bi u narednim godinama i budžet za sport bio veći. Nadam se da će korak po korak uspeti da stignu do zacrtanih ciljeva. Ovom prilikom poklonili smo im deo sportske opreme, za početak, a svi u Sportskom savezu Srbije biće tu da prate i pomognu razvoj sporta u Aleksandrovcu - rekao je Marinković.

Republika

Foto: SSS

 

 

Predsednica opštine zahvalila se na poseti Marinkoviću:

- Drago mi je da sam danas imala priliku da razgovaram sa generalnim sekretarom Sportskog saveza Srbije te koristim ovu priliku da mu se zahvalim na poseti i podršci. Smatram da je važno ulagati u sport i verujem da ćemo u saradnji sa Savezom sportova Aleksandrovca uspeti da promovišemo sport na najbolji način i veliki broj mladih privolimo da treniraju neki od sportova. Radićemo i na poboljšanju infrastrukture. Meni kao novoizabranoj predsednici Aleksandrovca jedan od važnih segmenata je naravno sport i zato ću mu pokloniti veliki deo pažnje i svoj rad - istakla je Jelena Paunović

Republika

Foto: SSS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading