NIJE SVE U NOVCU: Partizan odbio višemilionsku ponudu - Saldanja ostaje u Humskoj!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.07.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler crno-belih, barem za sada ostaje među crno-belima.

NIJE SVE U NOVCU: Partizan odbio višemilionsku ponudu - Saldanja ostaje u Humskoj!

Foto: Starsport

Jedan od najistaknutijih fudbalera Partizana u poslednjih godinu dana definitivno je Mateus Saldanja, koji je na otvaranju nove evropske sezone postigao oba gola za "crno-bele" na meču sa Dinamom iz Kijeva (2:6). Ovaj brazilski fudbaler se ističe svojim kvalitetom kako u timu, tako i u Superligi Srbije, i već duže vreme se spekuliše o njegovom mogućem odlasku iz Partizana.

Kako se nezvanično saznaje Partizan je odbio unosnu ponudu vrednu 6.500.000 evra plus bonuse od strane Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ova ponuda je uključivala i godišnju platu od čak 2.000.000 evra za Saldanju. Takođe, Siti grupa je takođe izrazila interesovanje za transfer ovog talentovanog fudbalera, ali je njihova ponuda od 4.800.000 evra uz mogućnost dodatnih 1.000.000 kroz bonuse takođe odbijena od strane Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Saldanja barem za sada ostaje u Humskoj

 

Izvor blizak Partizanu tvrdi da klub računa na zaradu između 10.000.000 i 12.000.000 evra od eventualnog transfera Mateusa Saldanje. Takođe, ističe se da klub neće razmatrati niže ponude od ovih cifara, što jasno pokazuje odlučnost kluba da obezbedi adekvatnu naknadu za ovog talentovanog fudbalera.

Iako su klubovi iz Italije i Španije takođe zainteresovani za dovođenje Saldanje, čini se da će ovaj fudbaler ostati u Partizanu bar do kraja evropskih kvalifikacija. Situacija oko njegovog transfera ostaje neizvesna, ali je jasno da se Partizan neće olako odreći svog trenutno najboljeg fudbalera. Saldanja ostaje ključni igrač u timu, a njegov odlazak bi mogao značajno da utiče na budućnost kluba.

Da podsetimo, u prve dve takmičarske utakmice u novoj 2024/25 sezoni crno-beli su savladali kruševački Napredak rezultatom 1:0, dok je gostovanje u Poljskoj neslavno okončano porazom 2:6, a sva tri pogotka za crno-bele delo su brazilskog internacionalca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading