DEVOJKE ŠIROM SRBIJE U ŠOKU ZBOG BALI BEGA! Pojavile se ŠOK FOTKE kako danas izgleda!

Autor:

Zabava

22.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se nove slike poznatog glumca, devojke su ostale šokirane njegovom promenom.

DEVOJKE ŠIROM SRBIJE U ŠOKU ZBOG BALI BEGA! Pojavile se ŠOK FOTKE kako danas izgleda!

Foto: Instagram.com

Turski glumac Burak Ozdživit, poznat po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", izazvao je pažnju javnosti svojim brakom sa koleginicom Fahrijom Evdžen. Par, koji već 11 godina deli ljubavnu priču, nedavno je objavio da očekuju svoje drugo dete, što je dodatno uzbudilo fanove.

Burak i Fahrija upoznali su se na snimanju serije "Ljubavni dnevnik", gde je njihova romansa otpočela. Nakon dugogodišnje veze, par se venčao 2017. godine i od tada uživa u srećnom braku. Imaju dva sina, Karana i Karema, koji su nepresušni izvor radosti za njihovu porodicu.

 

 


Iako su često viđeni zajedno u javnosti, nedavne fotografije Buraka izazvale su različite komentare. Mnogi su primetili da je izgledao drugačije, pa čak i da je "izgledao kao da je skoro rodio dete". Ovaj neobičan komentar izazvao je pažnju, ali nije uticao na sreću i stabilnost njihovog odnosa.

Očekivanje drugog deteta samo je dodatno uvećalo radost u njihovom domu. Burak i Fahrija ističu važnost porodičnih vrednosti i sreće koju pronalaze u svakodnevnim trenucima provedenim sa svojom decom.

 

 

Foto: Instagram/burakozcivit

Burak Ozdživit slike sa Instagrama

 


Uz sve ovo, njihova ljubavna priča i porodični život ostaju inspiracija mnogima, a ova vest je dodatno učvrstila njihovu poziciju kao jedan od najomiljenijih parova u turskoj zabavnoj industriji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading