"DEZORIJENTISAN JE I BUNCA, NIJE OVO SAM URADIO": Oglasila se tetka Milana iz Ciriha koji je pronađen posle ŠEST DANA POTRAGE!

Autor:

Hronika

17.06.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nestanka Barbulovića, njegovi najbliži su izrazili sumnje da je umešana sekta

"DEZORIJENTISAN JE I BUNCA, NIJE OVO SAM URADIO": Oglasila se tetka Milana iz Ciriha koji je pronađen posle ŠEST DANA POTRAGE!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Misteriozni nestanak Milana Barbulovića (36) iz Ciriha, koji je trajao šest dana, konačno je dobio epilog. Njegova tetka potvrdila je za "Blic" da je pronađen i da je trenutno hospitalizovan.

- Jeste pronađen je, živ je, sad je sve stvar istrage. Nismo ga još videli, ali je hospitalizovan, malo je dezorijentisan i bunca - rekla je kratko tetka muškarca koji je nakon nakon šest dana.

Nakon nestanka Barbulovića, njegovi najbliži su izrazili sumnje da je umešana sekta. Prema rečima tetke, ponašanje nestalog muškarca bilo je veoma čudno, što je dodatno podstaklo sumnje da je upao u sektu. Ova sumnja je još više pojačana činjenicom da je M. B. bio dezorijentisan i buncao nakon pronalaska.

Mi se plašimo da je upao u sektu. I ranije je imao ispada u zdravstvenom smislu i ubeđeni smo da ga je sekta uzela pod svoje. Sve je toliko zamršeno i više apsolutno nismo sigurni o čemu se ovde radi. On je mlad čovek, perspektivan, očito je da je naišao neki problem čim je sve vreme bio tako misteriozan. On ovo nije sam uradio, nešto ili neko je dao njemu podršku za tako nešto - rekla je sagovornica.

Nakon što je pronađen, M. B. je hospitalizovan, a njegova majka je stigla iz Ciriha kako bi bila uz njega. Porodica sada čeka prve informacije o tome šta se zaista dogodilo sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jelen

17.06.2024 21:20

“Sekta”= mentalna bolest. Nego ih sramota da čovek ima psihoze i manije pa izmišljaju gluposti

Odgovori 13 0